Leuke webshop

Ik vind dit een leuke webshop met mooie patronen en mooi kwaliteitsmateriaal. En ik krijg er omdat ik lid ben van aan de haak ook korting. Dit is mooi meegenomen.

Leuke patronen, mooie wol, snelle levering! Kortom top een website waar ik graag bestel.

Prima service!

Duidelijke website, snelle levering en alles netjes verpakt.

top!

Snelle levering en uitstekend product!

Heel blij met mijn borduurpakket

Het ziet er mooi uit en het borduurzijde zat al gesorteerd op een apart kaartje. Heel fijn. Dus ik kon meteen beginnen.

De service is héél goed...vrijdag besteld en zaterdag al in huis...

Goede snelle levering. Alles netjes verzorgd.

Ben wel benieuwd naar de mails met daarin de patronen voor het advents- haakpakket.

Goede service, snelle levering, leuke wolmarkten c.q. aanbiedingen

Helemaal goed

Lekker snel geleverd en keurig verpakt

Super de luxe

Grote keuze aan degelijke producten die hun prijs zeker waard zijn. Snelle en correcte afhandeling en levering.

Goede service, snelle levering

Heel blij met de snelle levering en zorgvuldige service!

Erg tevreden over Caro

Leuke winkel, veel ervaring bij medewerkers en ontzettend vriendelijk, leuk om naar toe te gaan voor corona. Nu bestel ik in de webwinkel en dit bev alt prima, pakketje is altijd op tijd in huis.

Aanrader

Snelle verzending, mooie samengestelde pakketten, behulpzaam,...

goede service

heel tevreden over de bestelling

Prima service, doen wat ze beloven

Snelle levering en duidelijk patroon van mooie plaid

De plaid is prachtig geworden. Makkelijk te maken met mooie wol. Ik heb met haaknaald 4 gehaakt en een 3 extra randen stokjes gehaakt aan zijkanten. Daarna met halve vasten rond gehaakt.

Nummer 1

Een uitgebreid assortiment. Een persoonlijke benadering. Zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Ik heb altijd het idee dat alles kan ;) Mooie webshop, je raakt er niet uitgekeken!

Grote adventskalender verassing

Doos ontvangen vol met genummerde pakketjes. Vanaf 1 december krijgen we elke dag een mail over het pakketje van die dag. Zo leuk

Bestellingen worden netjes en snel afgehandeld.

Goede, nette en snelle afhandeling bestelling. Dit keer de adventskalender besteld. Kwam in een mooie doos met allemaal afzonderlijke pakjes erin. Zeer goed verzorgd.

goed geregeld

Mijn bestelling werd conform de afspraak keurig op tijd en goed verpakt via de post bezorgd. Goede communicatie.

Geweldige service

Bestelling volgende dag in huis! Als je iets niet weet wordt je meteen geholpen en zoeken ze naar een oplossing. Super fijn!

Mijn bestelling was er enorm snel. Netjes in een stevige doos. Alleen maar een positieve ervaring, geen minpunten.

Heel goed verzorgt en lekker persoonlijk en professioneel

Geweldig en zeer coulant

Het wordt snel en goed geleverd. En bij een foutieve constatering van mijn kant hebben jullie het heel netjes en correct uitgelegd. Dank!! Heb ondertussen al bij twee vriendinnen jullie aanbevolen. Waarvan er 1 ook al een bestelling heeft gedaan!

De Huchtstraat 21

1327 EB Almere