Service is super

Je wordt altijd goed geholpen. Er wordt duidelijk met je meegedacht bij vragen.

Heel goede ervaring.

Snelle levering en de service is top

Goed geregeld

Nog niet zolang spullen besteld prima afwerking

Mooie pakketten besteld en gekregen. Super snelle levering. Mooi garen voor te haken/breien. In de toekomst zal ik beslist nog eens wat bestellen.

Snelle, correcte levering.

Bestelling was keurig verpakt in een mooie doos met fleurige stikker van Carolientje erop. Een cadeautje om te ontvangen.

Super service

Mooie aanbieding. En het garen is goed ingepakt en snel verzonden.

Snel en netjes verzorgd

Alles was snel en keurig verzorgd verzonden en bij mijn thuis

Jammer dat je bijna 7 euro betaald als je iets terugstuurt!

Op dit moment beveel ik jullie niet aan. Vind het veel te duur om iets terug te sturen en pas bij 49,00 euro gratis versturen vind ik ook erg hoog!

Geweldig, vooral Carolientje

Snelle service, prima kwaliteit

Verschillende items besteld. Snel geleverd. Van prima kwaliteit.

Supersnelle en correcte levering!

Duidelijke site om de bestelling op te plaatsen, duidelijk aangegeven wat op voorraad is, wat niet. Communicatie omtrent levering duidelijk en correct. Snelle levering en bij het openen van de doos en de controle van de bestelling blijkt alles te kloppen, er zat bovendien nog een hele leuke verassing bij.

Altijd snelle en correcte service/levering

Altijd snelle en complete levering

Heel te vreden

Snelle levering. Als je vraag hebt reageren ze heel snel en correct. Deskundig ,vriendelijk en behulpzaam personeel in de winkel

Was oké!

Alleen mijn 10% korting van Gek op haken was opeens verdwenen.

Goede services

Bestelling gaat snel. Bestelling thuis krijgen gaat ook snel

Supersnel

Ik ben zo super blij voor de extra moeite die voor mij gedaan is. En gelijk verstuurd! TOP!

Topkwaliteit ! Zeer goede communicatie en supersnelle verzending.

Steeds supergoede kwaliteit en zeer verzorgd ingepakt.

snelle reacties op mails. met goede adviezen

Mijn vragen worden doorgaans binnen een paar minuten beantwoord

ik heb meerdere keren besteld de afgelopen weken altijd in orde en supersnel geleverd

Snel en altijd een glimlach op mijn gezicht

Altijd netjes en snel wat gevraagd is. En altijd mooi verpakt. Omdat is de bestelling altijd ophaal, zou het mij helpen als ik een seintje krijg als het klaar ligt.

Super content

Steeds snelle verzending... met een patroontje erbij ... zou zeggen blijft zo verder doen ... koop bijna altijd bij jullie

Heel goede service. Alles wat ik al besteld heb,komt goed verpakt toe. Goede uitleg van alle haakpatronen. En een vraag? Altijd vlug en goede uitleg. Bedankt Tinne

Hele goede service. Altijd gelijk melding in mailbox. Snelle verzending.

Mooie webwinkel, fijne patronen en hele goede afhandeling van de (online) aankopen. Snelle verzending

De Huchtstraat 21

1327 EB Almere