Je wordt prima geholpen

Ruime sortering, makkelijk zoeken en vriendelijk contact

Prima service en snelle levering

Zie boven

Zeer snelle levering !

Deze site staat VAST ... Ik kom zeker nog terug als klant

Zie zin

Ik ben zeer tevreden over de snelle en correcte levering.

Caro's Christmas Cal: LEUK!

Om in de aanloop naar het eind van het jaar iets te knutselen, en de leuke dingetjes dubbel te maken voor mijn kleinkinderen, vind ik erg leuk. Caro helpt me enorm met dit pakket. We beginnen 13 november, als ik het me goed herinner. Nog een paar dagen dus ... Ik verheug me op de dagelijkse patronen en het haakplezier!

Snelle reactie

Mijn pakketje werd netjes verzorgd geleverd. En op mijn mail kreeg ik snel antwoord, omdat er twee andere kleuren in zaten dan die in het pakket zaten. Dus dat is ook netjes uitgelegd.

Goede service en veel aanbod

Goede snelle service, leuk verpakt en een heel groot aanbod voor een goede prijs!

Altijd een vlotte levering. Ook als iets na gezonden krijgt is er genoeg informatie over. Hele fijne website. Ik had paar maanden geleden gezien dat er zwart niet was en schreef bij opmerkingen wanneer die binnen was kreeg ik direct email over een ander merk , die daar ook voor gebruikt kon worden.

Veel keuzes en snelle levering

Heb reeds vaker besteld en alles van Carolientje vind ik super voor mijn kleindochter Julia die 2 jaar is

Goede service, altijd goed advies

Altijd goed

Bestellingen altijd op tijd/ snel of vlgs afspraak Prima

Correct verzorgt

Prima geregeld

Vandaag per post een bolletje ontvangen. Deze ontbrak bij het pakket van de kerstcal. Ik had dat nog niet geconstateerd en ven dus blij met deze service

Altijd geweldig geholpen

Er wordt altijd de tijd genomen om je te helpen, ongeacht het aantal klanten, enorm vriendelijk en behulpzaam en dan heb ik het uiteraard over de winkel

geweldig

prima ervaring snelle reactie op vragen en goede service

Vlotte levering

Vlotte levering

netjes verpakt, overzichtelijk wanneer product geleverd wordt

Mijn bestelling was goed ingepakt, en wanneer de levering van het pakket zou zijn over duidelijk. Wist precies wat ik kon verwachten!

Snelle levering - zeer klantvriendelijk

Bijzonder snelle levering Leuke attentie in pakket Goede prijs/kwaliteit verhouding Een aanrader!

Ik heb mijn bestelling steeds correct en tijdig ontvangen.

Al verschillende keren haak en of breipaketten besteld. De levering was altijd stipt. De website is heel duidelijk. Ik beveel deze website aan bij mijn vrienden.

fantastisch

Heel blij met de super nette en snelle levering caro`s Atelier krijg van mij een dikke 10 ga zo door.

Snel

Ik kreeg snel een reactie per mail.

De Huchtstraat 21

1327 EB Almere