Altijd goed

Bestellingen altijd op tijd/ snel of vlgs afspraak Prima

Correct verzorgt

Prima geregeld

Vandaag per post een bolletje ontvangen. Deze ontbrak bij het pakket van de kerstcal. Ik had dat nog niet geconstateerd en ven dus blij met deze service

Altijd geweldig geholpen

Er wordt altijd de tijd genomen om je te helpen, ongeacht het aantal klanten, enorm vriendelijk en behulpzaam en dan heb ik het uiteraard over de winkel

geweldig

prima ervaring snelle reactie op vragen en goede service

Vlotte levering

Vlotte levering

netjes verpakt, overzichtelijk wanneer product geleverd wordt

Mijn bestelling was goed ingepakt, en wanneer de levering van het pakket zou zijn over duidelijk. Wist precies wat ik kon verwachten!

Snelle levering - zeer klantvriendelijk

Bijzonder snelle levering Leuke attentie in pakket Goede prijs/kwaliteit verhouding Een aanrader!

Ik heb mijn bestelling steeds correct en tijdig ontvangen.

Al verschillende keren haak en of breipaketten besteld. De levering was altijd stipt. De website is heel duidelijk. Ik beveel deze website aan bij mijn vrienden.

fantastisch

Heel blij met de super nette en snelle levering caro`s Atelier krijg van mij een dikke 10 ga zo door.

Snel

Ik kreeg snel een reactie per mail.

Goede communicatie snelle levering

Snel en goed geleverd.

Super!!

Elke bestelling is een feestje. Alles is netjes verpakt. Komt optijd binnen. Ik ben helemaal tevreden.

Super service

Snelle levering, goed verpakt. Fijne betrouwbare website

Supersnelle levering

Ene dag besteld, volgende dag al een net ingepakt pakket in huis.

Goede service ,goede kwaliteit ,en super snelle leveringen .

Niets meer aan toe te voegen aan bovenstaande .

Snelle keurige bezorging van bestelling. Fijn vacuüm verpakt waardoor lagere verzendkosten. Erg leuk dat er via de website patronen worden gegeven en links worden gegeven voor leuke haak- en breipatronen en inspiratie.

Vandaag bestellen morgen binnen . Keurig netjes verpakt .

Geweldig!

Wederom weer een razendsnelle bezorging. Helemaal top.

Keurig behandeling.

Goed verzorgd met de post verstuurd

Netjes en verzorgd ontvangen!

Klantvriendelijk en goede afhandeling van bestelling

Ik had eerst een vraag via de mail en kreeg supersnel antwoord. Ook werd mijn bestelling goed en vlot afgehandeld. Ben daarom zeer tevreden

Bij kleine bestellingen €2,95 verzendkosten. Ruim assortiment.

Perfect!!

Vlotte afhandeling en verzending. Niets op aan te merken !

zeer tevreden

De dag nadien al geleverd ,goed verpakt en het gevraagde produkt

De Huchtstraat 21

1327 EB Almere