aangenaam en vlug shoppen

Bijzonder vlugge levering ook naar België.

Goede service en snelle levering!

Voor herhaling vatbaar!

Vlotte en correcte levering

Mijn bestelling is correct, netjes verpakt en vlot verstuurd.

Wolmagazines de volgende dag ontvangen, mét een gratis extra patroon erbij, als geste.

De beste;

Het aanbod en de service is gewoon uitstekend. Alles wordt snel en zeer goed afgehandeld.

goede en snelle levering

goede en snelle levering, prima website

Snelle levering en mooie producten.

Snelle levering en mooie producten.

Goeie service

Vlug besteld na bestelling

Snelle levering, prima service

Zeer tevreden. Supersnel reactie op vragen, levering dag na het bestellen, netjes verpakt en prima producten. Zeer zeker een webshop om aan te bevelen.

Caro's Atelier levert mooie producten met zorg en aandacht. Aflevering is snel. Communicatie is helder. Zeker een aanrader!

Mooi garen, duidelijk patroon

Snelle levering, goede service

Snel geleverd. Via dr mail op de hoogte gehouden van de bestelstatus. Netjes verpakt.

Supersnelle, vriendelijke service en ontzettend veel keus!

Ik heb nu verschillende keren brei- en haakgaren besteld. Ook heb ik verschillende malen advies gevraagd via e-mail of telefoon. Ik ben erg tevreden over de vriendelijke en supersnelle service en over de grote keus van de producten. Ook leuke aanbiedingen trouwens!

Snelle levering. Prettige en adequate service!

Snelle levering en prettige, adequate service.

Goed geregeld.

Nu drie keer iets besteld, leuke artikelen, veel keuze. Levering snel en goed. Ook na een e-mail dat er iets niet klopte snel een leuke reactie en nalevering. Goede, betrouwbare webshop!

Fantastisch!

Altijd snel mijn wol in huis.

Ik had iets besteld wat niet op voorraad was en zou een bericht krijgen wanneer dat binnen was. 2 dagen later kreeg ik een bericht dat het product binnen was, het was meteen verzonden en een dag later was het binnen. Super en snelle service

Snelle levering. Vriendelijke telefonisch contact

Altijd netjes en snel

Super netje altijd en snelle levering veel keus

Vandaag besteld, morgen alles netjes in huis

Alles altijd keurig verzorgd de volgende dag in huis. En alles wat ik zoek gewoon op voorraad. Hoe fijn is dat!

Alles netjes verpakt en goed en snel aangekomen

Snel en netjes verpakt.

Goed geholpen.

Via de wegshop besteld Eerst ging het fout, maar na een telefoontje prima geholpen.

Heel goed! Snelle levering. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

Zie boven. O ja, fijne website. Jammer dat de winkel niet in het Centrum zit.

Heel toffe site

Snelle levering en alles netjes ingepakt

Zo besteld...zo rap geleverd en alles steeds perfect in orde

Blij met al mijn bestellingen en leveringen. Zeer goed materiaal ook. Perfect verpakt en geleverd

De Huchtstraat 21

1327 EB Almere