Deken en meer

Contact opgenomen na een oeps, vergeten moment! Meteen opgelost en binnen twee dagen de bestelling binnen gekregen. Ik geniet alvast van al die mooie bollen die binnenkort tot dekens en meer zullen veranderen.

Ga er zeker vaker bestellen

Mooi assortiment, leuke en aardige mensen

Altijd uitstekend verzorging van het bestelde en vlotte bezorging.

overzichtelijke site

makkelijk consulteerbare, overzichtelijke site, fijn uitgebreid assortiment.

Superservice,snelle levering,steeds bereidt om te antwoorden op een vraag

Ik heb al veel besteld bij jullie en steeds zeer tevreden over alles, levering,kwaliteit, en als je een vraag hebt dan krijg je ook vrijwel onmiddelijk antwoord,dank daarvoor

Top service !

Steeds supersnelle en zeer verzorgde communicatie en levering !

Alles netjes geleverd

Ik heb alles netjes en proper geleverd gekregen op het afgesproken tijdstip

Snel in alles en zeer klantvriendelijke webwinkel

Of je belt, mailt of een bestelling plaatst...alles gaat snel en zeer klantvriendelijk. De keus van wat je wil bestellen is ruim. Kortom: ik ben dik tevreden en heb in de jaren dat ik bestel geen enkele negatieve ervaring gehad.

Prima winkel

Goede service, Snelle levering Keuze genoeg, dus je kan altijd vinden wat je wil hebben.

Fijne winkel!

Goede snelle service, veel keuze.

Fijne wolwinkel

Ze zijn uniek met het vacumeren van garens waardoor het brievenbuspost blijft.

snelle levering- keurig verpakt.

Het is fijn bestellen bij jullie en de pakketten zijn super!

Een fantastische site met mooie soorten wol en als je met vragen zit ze helpen u echt een topteam

Als je iets niet weet over hoe en welk model met welk garen stel ze via Messenger en ze helpen u met de nodige raad .ook het garen is altijd mooi verpakt en ook de levering is steeds op tijd

Netjes geregeld maar laat bezorgd.

Gekozen voor pakketpost. Wel dezelfde dag (van bestellen) ingepakt maar niet de volgende dag bezorgd. 1 pak 1 dag later en de andere (een cadeau) nog een dag later. Erg jammer. Het was wel heel mooi ingepakt.

Supertevreden

Duidelijke website, snelle levering:eind van de middag besteld, de andere dag in huis. Super!

Complete levering

Ik kreeg snel een complete levering met een aardige brief er bij. Fijn ook dat er geen onnodig plastic, papier en extra karton gebruikt was.

Jullie staan altijd voor ons klaar

De bestelling hebben we heel vlug. Alles is eindelijk in orde

Leuke, makkelijke en duidelijke site. Snelle levering en keurig verpakt!

Supersnel en prima verzorgd!

De bestelling wordt verzorgd en snel geleverd,prima webwinkel.

Snel antwoord op mijn vraag.

Zoals altijd. Zeer goed.

Keurig en snelle service

Alles netjes verpakt en snel verzonden Bestel vaker

De Huchtstraat 21

1327 EB Almere