Geweldig!

Snelle service.....! En direct ( bijna) een antwoord op een vraag! Top!

makkelijk, duidelijk, snel

Ondanks dat ik een furls haaknaald had besteld was alles super snel binnen!

Snelle, nette levering

Ik vind het fijn dat mijn bestellingen altijd snel worden geleverd en ook zo netjes verpakt zijn. Mocht er iets niet op voorraad zijn krijg je dat altijd netjes te horen. Ik ben zeer tevreden over Caro’s Atelier

Mooie kwaliteit garen. Snel geleverd. Goede en duidelijke communicatie.

Snelle levering goede service

Veel op voorraad, duidelijke website. Nette bevestiging per mail. Makkelijk te betalen en snelle levering. Ik kom zeker terug bij deze winkel.

Snelle levering en mooi materiaal

Geweldig, wat een superservice eenklantvriendelijkheid bij Caro!

Altijd als ik iets bestel bij Caro's atelier, wat al een feestje is, dan krijg ik het supersnel geleverd. Zelfs begin avond bestled, de volgende ochtend al bezorgd! Ook op een vraag die ik.oer e-mail stelde over een patroon kreeg ik binnen mum van tijd antwoord. Kortom, Caro's atelier is top!

Alles wat ik zoek en nodig heb

Altijd mooi garen van mooie merken, wordt altijd enthousiast van de website. Mocht er iets niet zijn of kunnen dan is er fijn en prettig contact en altijd een oplossing. Daarbij is het garen en de materialen altijd zeer zorgvuldig en netjes verpakt, zodat het onbeschadigd aan komt. Niet voor niets mijn favoriete internetwinkel!

Het is een plezier om bij Caro's Atelier te bestellen !!!

Bestellingen worden snel en fijn verzorgd klaargemaakt. Je hoeft geen dagen (of soms weken) op je bestelling te wachten. Zelfs in België ontvang ik mijn bestelling de dag nadien.

Ben zeer tevreden

Caros atelier zal mijn favoriete webshop zijn. De snelheid van het bestelde product te ontvangen is top.

Fijne webwinkel

Altijd netjes verzorgd en heel snel verzonden en geleverd.

Zeer tevreden klant

Bestelling geplaatst er was 1 kleur niet in voorraad waar ik supersnel van op de hoogte werd gebracht.na aanpassing bestelling is deze de dag erna al geleverd terwijl de shop in nederland is en ik in belgie woon.zeer tevreden klant en mijn bestellingen zullen dus alleen hier nog plaatsvinden

Gewoon correct

Mooi, uitgebreid assortiment en zeer snelle levering( ik had mijn bestelling de volgende dag al)die zeer verzorgd is ingepakt! Een aanrader!

Een duidelijke website met goede informatie....

Heel snelle en correcte service !

Produkte had ik snel binnen top!

Prima keurig verzorgd.

Mooie wol, prima verpakt,en snel geleverd.

Snelle service en netjes verpakt!

Veel keuze en perfecte service

Supersnel

Keurig ingepakt en supersnel verzonden!

super

supersnelle levering, duidelijke site

Snelle levering en mooie producten

Ik heb om 19:00 de bestelling gedaan en de volgende ochtend had ik het al binnen. Het patroon was direct als PDF in mijn mail en de scheepjes bollen waren goed verpakt.

super

ondanks een paar strubbelingen met voorradige kleuren op 2 dagen geleverd !! super !!

Prima ervaring

Mooie wol. Door sealing kon ik gebruik maken van goedkope verzending. Top!

Supersnel en topservice

Zoals altijd weer supersnelle levering, en goede communicatie over de levering. Ik shop hier graag en zal dit blijven doen ♡

Altijd snel ontvangen.

Prettige online winkel, veel assortiment.

De Huchtstraat 21

1327 EB Almere