Een zeer fijne webwinkel om te handwerk spulletjes te shoppen, ook mooie aanbiedingen! Doordat Post.nl traag was duurde het 5 dagen voor mijn pakketje binnen was! Ik had nl dinsdag al een app van post.nl ontvangen dat ik mijn bestelling zou ontvangen maar die werd steeds niet bezorgd! Toen ik opbelde met de vraag of er misschien iets mis was werd ik vriendelijk te woord gestaan en ook gelijk een afspraak gemaakt voor als het langer dan een week zou duren (ivm covid19) bij post.nl dan zou Caro voor een oplossing zorgen! Gelukkig was dat niet nodig en werd mijn pakketje donderdagavond bezorgd, in goede orde dus ik kan Caro's webwinkel echt aanbevelen!

Supersnel

Zoals beloofd was het er de volgende dag

Fantastisch.

Prachtige wol.Bestelling en levering zijn supervlot verlopen.Een dikke pluim.

Uitstekend!

Snel service! Mooie overzichtelijke website. Ik zal snel weer wat bestellen

Super service Snelle levering top kwaliteit Erg zin in om straks te beginnen aan de kerstcal en advent kalender

Perfect!

Gemakkelijk bestellen en snelle levering!

Fijne winkel

Goed on- line te bestellen en snel geleverd.

fijn contact en snelle verzending

fijn contact en snelle verzending

Super snelle levering ondanks dat er niet genoeg voorraad was. Nog binnen 3 dagen geleverd

Goede afwerking. Kreeg bericht dat er niet voldoende voorraad was en dat het langer kon duren toch binnen drie dagen geleverd goede service

Heel vlot geleverd!

Een haakpatroon besteld en de volgende dag al in de brievenbus‼️‼️

snel geleverd

Alles perfect

Snel en goed

Snelle levering en goed materiaal

Geweldige service

Snelle service Makkelijk te bedienen webshop

Zeer traag

6 dagen geleden bol wol besteld. Tot op vandaag nog niet binnen. Gisteren bij ander bedrijf besteld, vandaag in huis. Antwoord wat ik kreeg was. Sorry lig aan de post. Die zijn op het moment erg traag. Vreemd dat al mijn andere post wel met 1 dag binnen is.

Makkelijk te bestellen Snel in huis TOP !!

TOP Team! Heel klantvriendelijk, en steeds bereid je te helpen en mee te denken voor de beste oplossing! Een echte aanrader!

Goed!

Altijd vlotte service, telkens is alles in orde. Top!

Goede ,snelle service

Tot nog toe altijd goede service en snelle levering

Snel geleverd en netjes verpakt!

Na het bestellen wordt je goed op de hoogte gehouden over de status van de bestelling. De bestelling wordt zorgvuldig ingepakt en supersnel geleverd, elke keer weer een cadeautje. Helemaal top!

Snelle en goede afhandeling van mijn bestelling

Binnen 24 uur had ik mijn pakketje met garen binnen. Het bestellen via de website ging erg snel en het garen was netjes verpakt in vloeipapier. Zeer netjes!

Snelle levering. En goede verzorgde verpakking

Snelle service en goed geholpen met mijn vragen via de telefoon.

Bestelling via internet en toch nog even gebeld voor een vraag. Goed geholpen. En snel bezorgd.

Duurde iets langer dan dat ik had gedacht

Op zondag besteld en op woensdagavond pas in huis. Had gehoopt op dinsdag....garen prima in orde!

Bestelling was snel geleverd en de bollen wol zaten netjes in een doos met wat papier verpakt.

niet tevreden over de zoekfilter

Ik ben niet tevreden over de zoekfilter. Als je bv de naalddikte invoert, dan krijg je alle kleuren te zien van 1 bepaald soort garen. Dan moet ik dus alle kleuren doorscrollen om bij het volgende soort garen te komen. Ik heb liever dat ik dan elke soort garen apart zie en dan eventueel een muisklik extra moet doen om de kleur te bepalen van het soort garen dat ik wil. Maar verder goede (web)winkel

De Huchtstraat 21

1327 EB Almere