Altijd goed en snel.

Bij bestelling altijd de volgende dag afgeleverd. Goed verpakt en altijd een extra patroontje erbij.

Ik ben heel erg blij

Goed service, behulpzaam en klantvriendelijk mensen.

Groot aanbod, snelle en correcte afhandeling

Bestel al jaren bij Caro en altijd naar volle tevredenheid.

Fantastisch!

Zeer veel keus. Duidelijke website. Snelle levering. Goede digitale communicatie. Een feestje om te bestellen en nog een als je de doos open maakt! Goede aanbiedingen en leuke acties.

Duidelijke website en goed e-mailcontact

De doos met daarin de door mij bestelde spulletjes, netjes in papier verpakt, had ik de volgende dag in huis. Helemaal tevreden!

Snel en mooie wol

Snel bezorgd goed verpakt en mooie bolletjes wol (bamboo soft en organicon)

Supersnelle verzending, grote collectie

Vriendelijk mail contact. Kan niet beter!

Duidelijke website en snelle levering

Duidelijke website om je garen uit te zoeken, geen onduidelijkheden zoals het gewicht, aantal meters op de bol en de naalddikte. Top. Na het bestellen een hele snelle levering die perfect verpakt is, mooi tussen papier, niet zomaar los in de doos. En als verassing ook nog een leuk patroon erbij. Ik ben zeer tevreden!

Snelle levering, perfect verpakt.helemaal volgens het boekje

Top!!!

Snelle levering en daarna helpen om mijn problemen dezelfde dag nog op te lossen. Geweldig

Snelle en perfecte service!

Mooi verpakte en verzorgde levering. Ik ben erg tevreden.

Lief

Er werd heel goed geluisterd naar mijn speciale wensen en met mij meegedacht. Zo veel meer dan een goede service!

Zeer content met de levering!

Mijn bestelling van bollen scheepjes colour crafter is zeer netjes en flot geleverd. Netjes verpakt en goede kwaliteit garen. Deze webshop wordt voor mij een vast adres voor mijn wol.

perfect

snelle levering, en verdere opvolging na de levering ook perfect

Top service!! Altijd goed verzorgd.

Goede service, snelle levering. Ziet er altijd goed verzorgd uit.

Bestelling vlot en goed verpakt ontvangen, voldoet aan de verwachting

Goede communicatie, mooie wol

alles is altijd oke.

Nooit klachten; zo wel, dan worden die gelijk opgelost. S U P E R G O E D.

Très rapide et emballage soigné. Merci

Zeer snelle verzending en zorgvuldige verpakking. Ik ben zeer gelukkig. Dank je

Snelle en nette levering

Een van mijn artikelen was wel op voorraad maar had 2 verschillende verfnummers. Via de mail werd aan mij gevraagd of ik toch de bestelling snel wenste te ontvangen of wou wachten op bollen met dezelfde nummers, dit zou ong 1 dag langer duren. Netjes dat dit gevraagd wordt!

Fijn zo snelle levering

heb ze nog niet uitgeprobeerd

TOP!

Goed advies en plezierig contact. Mooi kwaliteit garens, patronen en snelle levering! Ik ben blij met Caro's Atelier.

Snelle levering, goede kwaliteit

Als alles op voorraad is, binnen 1 dag geleverd. Netjes en goed verpakt. Fijne website.

De Huchtstraat 21

1327 EB Almere