Had enige vragen over pakket, uitstekend geholpen hiermee

Alle tijd, vriendelijk en behulpzaam

Het ging bij mij om een digitale patroon bestelling, ook dit ging snel en goed.

Levering na 1 dag al in België!

Eén van de weinige webshops die in één keer alles in huis had wat ik zocht en heel snel bezorgd! Ook fijn dat de bezorgkosten niet zo hoog waren omdat er waar mogelijk wordt gewerkt met een brievenbuspakketje.

Snelle correcte levering

Heel snelle levering naar België, had het de volgende dag al in huis! Top!

Zeer discreet, snel en kwalitatief goed

Voor de eerste keer bij Caro's atelier besteld, helemaal top.

Heel tevreden

Alles werd zorgvuldig verpakt en op tijd geleverd.

Ik had twee patroon boekjes besteld, kwamen heel snel netjes verpakt binnen

Heel tevreden

Snelle levering. Goed verpakt

Altijd goed!

Altijd alle tijd en goed advies. Snelle verzending, maar ophalen of snuffelen (als ik tijd heb) is veeeeeeeeel leuker!

Very fast delivery and great assortment!

I was positively surprised by such fast delivery and a very nice selection of products. Well done! You are now my favorite online shop for crochet materials.

Altijd prima!

Website is duidelijk en het bestellen zeer makkelijk. Goed overzicht van mijn winkelmandje. Producten worden keurig ingepakt; het lijkt altijd een cadeautje.

Goed sortiment en snelle levering

Bestelling was de volgende dag al geleverd. Echt super! Milieuvriendelijk verpakt, goed sortiment en goede prijzen. Ik ga zeker vaker bestellen!

Leuke shop, met ruim assortiment

De website ziet er goed uit, alles netjes bij elkaar. Alles is goed te vinden. Snelle levering van mijn bestelde goederen, goed verpakt en zag er prima uit!

Ruim assortiment en goede informatie

Werd netjes op de hoogte gebracht via mail nadat de levering door PostNL vertraagd was. Netjes verpakt. Zal zeker vaker hier bestellen.

Gemakkelijk en snel.

Prima website, snel verzonden. Goed ontvangen. Zeer tevreden over het product.

Zeer vriendelijk, behulpzaam, snelle levering

Zelf een verkeerde kleur aangetikt. Mailen naar Caro atelier. Meteen antwoord terug gekregen. Omruilen geen enkel probleem. Top

Goede communicatie, prima service

Net geen 5 sterren omdat er pas na de bestelling en betaling ik er achter kwam dat de gewenste kleur niet meer aanwezig was. Jammer dat dit niet bij het bestelproces naar voren kwam. Echter is via uitstekende communicatie via de mail prima op gelost. Daarom alsnog 4 sterren.

Snelle levering en veel keus

Vrijdag om 20.45 uur bestelt en zaterdag al binnen!! Echt super. En keurig verpakt. Ik ga zeker vaker bestellen!

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk, goede service

Goed en snel, klein aandachtspuntje

Mooie site, ruime keus en bliksemsnelle levering. Niet veel aan te verbeteren, maar toch klein aandachtspunt. Ik had twee haakpakketten besteld die uit veel verschillende kleuren kleine bolletjes bestonden. Deze zaten door elkaar heen in de doos, dus moest flinke tijd sorteren voordat ik kon beginnen. Kleinigheid, maar kan misschien op gelet worden bij toekomstige bestellingen. Want kan jullie zeker aanraden bij anderen !

Ruime keus en snelle levering!

Zeer snelle levering, ruime keus in de webshop. Bestelde spullen netjes verpakt. Op een vraag werd direct en netjes gereageerd. Kan deze webshop van harte aanbevelen en verwacht er zelf ook nog vaker terug te keren!

Zeer snelle bezorging

Keurig verpakt en snelle uitlevering, top!

Bestellen ging gemakkelijk, vlotte levering, keurig verpakt!

Snel en goed

Snel geleverd, uitstekende prijzen.

De Huchtstraat 21

1327 EB Almere