Uitgebreid assortiment, fijne website

Mooie artikelen, goede communicatie en snel geleverd!

Uitgebreide collectie, nette prijzen, snelle levering

Uitgebreide collectie, nette prijzen, snelle levering

Fantastisch!

Reageert snel op email en heel behulpzaam.

Ik heb vaker iets besteld Super snele levering

Snelle levering en ruime voorraden

Ik was op zoek naar de Clover Amour haaknaald 5 mm. Bij meerdere webwinkels besteld maar kreeg steeds bericht dat ze deze niet meer konden leveren. Verder gezocht maar nergens op voorraad. Tot ik op de website van Caro’s Atelier uitkwam. Daar was de voorraad prima en ik had mijn naald heel erg snel in huis (volgende werkdag). Echt top!!! Website ook heel overzichtelijk en je wordt goed op de hoogte gehouden van het bestelproces.

Zeer snelle en complete levering!

Ik ben verrast door de snelle levering. Aangezien ik in de avond een bestelling had geplaatst had ik de postbode een dag of wat later verwacht. Handig voor de keer dat je net een bolletje katoen tekort komt...... Maar dat is voor mij persoonlijk niet persé nodig.

Super snelle levering!!!☘

Vandaag besteld morgen in huis. Veel keuze. Leuke aanbiedingen.

Zeer snelle en goede levering

Mijn bestelling werd de eerstvolgende werkdag al verzonden. Echt supersnel.

Fijn dat de bolletjes vacuüm verpakt waren, daardoor vallen de verzendkosten minder hoog uit en kan het pakketje door de brievenbus. De volgende dag al in huis. Hier ga ik zeker vaker bestellen.

Snel geleverd, netjes verpakt en precies wat ik nodig had.

Ze denken mee en reageren snel op gestelde vragen. Er is altijd een oplossing.

Staan open voor vragen, snelle reactie, snelle verzending

Kleurtjes vanaf scherm kiezen is gewoon lastig. Na een mailtje kreeg ik een foto met de kleurtjes bij elkaar en advies. Top!!! Jammer genoeg was niet alles op voorraad maar wat ik bestelde was binnen 1 dag ontvangen.

Snelle levering!

Geweldig vlotte en goed verzorgde verzending

Supersnel heb ik mijn pakketje ontvangen. De bestelde bolletjes waren gevacumeerd verpakt zodat ze door de brievenbus konden! Geweldige service! Blij met het haakpakket met patroon.

Snel bezorgd en heel mooi verpakt.

Ik kocht een haakpakket. Het patroon kreeg ik meteen via mail en een dag later al het materiaal dus hoefde niet lang te wachten. Fijne uitleg, heel mooi garen. Op de site staat alles heel netjes afgebeeld, dat maakt het kiezen makkelijk. Goeie attente service!

Goede service snelle bezorging

In een woord: prima!

Had mijn bestelling super snel binnen en goed verpakt

Snelle levering én antwoord op vraag over garengewicht!

Ik was aangenaam verrast toen Carolien buiten werktijd om nog even een vraag voor me beantwoordde. Da’s betrokken zijn bij je klanten. Super!

Uitstekende snelle service!!

Binnen 2 dagen bestelling al geleverd! Goed verpakt in een kartonnen doos.

Super verzorgd.

Goed produkt, snelle levering en zag er keurig uit. Zeer tevreden

Heel snelle levering en zelfs naar België

Heel erg blij met mijn bestelling! Heel mooie scheepjeswol en netjes verpakt.super!

Wol daags nadien geleverd, kleuren nog mooier dan op de foto

Efficiënt

Bestelling de volgende dag al geleverd, goede communicatie over de betaling en levering. Erg tevreden

verzorgd en snel

Vlotte afhandeling van mijn bestelling en met zichtbaar met zorg verpakt en verzonden. Hartelijk dank voor de doos vol kleurige bolletjes katoen!!

fijne website

duidelijke website en mijn bestelling werd vlot geleverd in een goede verpakking top

De Huchtstraat 21

1327 EB Almere