Wat een top service

Ik had een vraag omtrent een patroon kopen van iemand via pay pall die ik niet heb. Ze hebben het direct geregeld en ik kon die middag al aan de haak. Ze hadden dit niet hoeven doen.

Patroon snel binnen en duidelijk.

heel goed

pakket heel proper aangekomen en heel snel heel tevreden

Prima en snelle levering

Prima en snelle levering

Goed verzorgd en heel snel.

Het pakket zag er precies uit zo ik had verwacht. Keurig ingepakt en zeer snel in huis, ondanks Corona. Complimenten.

Zeer goed advies

Wat een grandioze en snelle service en er wordt ook echt goed meegedacht

Indanks de coronacmijn bestelling volgende dag geleverd

Mijn bestelling is prima verwerkt en ondanks coronavirusperikelen snel bezorgd.

Mijn per mail gestelde vraag werd snel en adequaat beantwoord.

Verzorgd, snelle levering en vriendelijk geholpen

Snelle levering, verzorgde verzending en vriendelijke hulp bij vragen. Dik in orde.

Prima service.

Dinsdag besteld en woensdag geleverd zoals beloofd. Mooi en degelijk verpakt met extra patroontje erbij. En de vezendkosten zijn lager vanuit Almere naar België dan tussen twee steden in België! Houden zo!

Geweldige service!

In het geleverde pakket was per ongeluk 1 bolletje dubbel en ontbrak 1 kleur. Supersnel hersteld en nagestuurd.

Prima service, snelle levering

Fijne en correcte service

De artikelen die ik wilde bestellen stonden niet voorradig in de webshop. Aan het mailen geweest en deze toch kunnen bestellen omdat ze deze weer binnen kregen. Ze hielden mij erg netjes op de hoogte van mijn bestelling. Ik wilde er later nog wat bij bestellen, dit was ook mogelijk en wilden ze in hetzelfde pakketje versturen zodat ik niet 2x verzendkosten hoefde te betalen. Uiteindelijk kwam het 2e artikel toch niet binnen en hebben ze mij hier netjes van op de hoogte gebracht en zo snel mogelijk mijn andere artikelen toegestuurd. De service en communicatie is echt perfect!!

Hele snelle sevice, top

Supersnel

Bestelling stond supersnel klaar. En ook in deze coronatijd super geholpen

gewoon super

de bestelling ging makkelijk en dit voor de eerste keer de levering vlugger dan verwacht ook in belgie dus super

Leuk boekje

Leuk boekje, maar de beschrijvingen zijn niet voor beginners, je moet wel iets van haken afweten.

Snelle levering en bestelling goed te volgen

Snelle levering en bestelling goed te volgen

goed gecommuniceerd en snel geleverd

Ik ontving direct een bevestiging van ontvangst van de bestelling. Daarna was het makkelijk om de order te volgen. Heel handig dat het pakket vacuum en dus heel klein was.

Alles was in orde.Mooi verpakt en vlug geleverd.

Kwaliteit en snelle levering

Caro is de wolwinkel in Almere, aardig personeel, goede service, kwaliteit en snelle levering en leuke acties!

Snelle service top kwaliteit.

Ben zeer tevreden met de wol en de snelle levering 🚚

Netjes verpakt en snel geleverd.

Goed en ga zeker meer bestellen

alles vlot verlopen

een vlotte service, steeds op de hoogte gebracht van het verloop, mooi materiaal

Ondanks de corona-crisis was de levering een dag na de bestel datum

De Huchtstraat 21

1327 EB Almere