Alleen door de corona lang onderweg

Perfeckt

Mijn bestelling was goed helemaal geen klachten

Super fast shipping!

This was my first time ordering wool from Caro's Atelier and used to wait at least three or four days to receive my goods, I surprisingly received it the next day!

Voor de eerste keer besteld ipv live in de winkel. Had nog wat vragen over materialen voor Carolientje en daar kreeg ik snel reactie op. Super service en normaal wordt ik ook erg blij van de winkel.

Fijn bedrijf

Keurig verpakt en mooi optijd!

geweldig

Echt geweldig. Snelle en alles was heel erg netjes verpakt. Ik zal hier zo weer bestellen

Snelle levering en netjes afgeleverd

Ruim assortiment en de volgende dag al bezorgd! Pakket zag er netjes uit!

volledig zoals ik verwacht had, niets op aan te merken

Geweldig, super snelle levering

Heel goed geregeld

Mijn bestelling was niet op voorraad. En ik ben uitstekend op de hoogte gehouden over het hoe en wat. Vervolgens kwam de bestelling keurig volgens voorspelde termijn aan. Dus zeer tevreden.

Snel geleverd, mooi verpakt. Bij vragen ..snel antwoord

Top.

Vlugge levering, keurig verpakt. Zeer tevreden.

prachtig en snel bezorgd

fijne website, makkelijk bestellen en mooie producten! en heel belangrijk als je snel aan je favoriete project wil beginnen, snel en goed geleverd

Snelle service, geweldig

Ik had 's middags een bestelling gedaan (rond 15.00 uur) en de volgende ochtend kreeg ik het pakketje al geleverd. Echt top!! Dit was mijn eerste ervaring met Caro's Atelier, maar zeker niet de laatste.

Prima service.

Ik schreef een mailtje en kreeg dezelfde dag al antwoord. Geweldig.

1ste pakketje was een verrassing voor mijn verjaardag van de collega's van het werk zo heb ik jullie leren kennen ondertussen een mail met een vraag over een beschrijving in een boek dat jullie verkopen heel snel geholpen en een bestelling geplaatst en die was de dag erna al bij mij . Super toch

Levering meteen volgende dag. Goede kwaliteit, goede prijs!

prima geregeld en geleverd!!!!

prima!!

Prima service, duidelijke website.

Voor het eerst besteld hier. Duidelijke website. Zeker wat betreft kleurkeuze. Vlotte bezorging.

Netjes ingepakt super snel geleverd. Bedankt

Fijn dat je pakket er de volgende morgen aan huis wordt geleverd!!

Fijn dat je pakket er de volgende morgen aan huis wordt geleverd!!

Mooievwol, goeie service

Altijd goeie service