Leuke site en op tijd geleverd.

Perfect!

I made an error in my order - they quickly resolved it and everything was perfect. I would really recommend Caro’s.

Duidelijk website Mail als niet meteen geleverd kan Supersnelle verzending daarna

Snelle afhandeling

Jullie assortiment is groot en bij jullie heb je een snelle afhandeling

Super en heel snel

Mooi verpakt en snelle levering

Super snel geleverd. 👍

De artikelen die ik bestelde waren niet in stock. Maar ze werden wel SUPER snel geleverd. Donderdagavond besteld dinsdagmiddag geleverd. Top!!!

Snel, leuke attentie bij de bestelling!

snel!!!!

Vrijdagavond een pakket besteld en de volgende ochtend al bezorgd. Top zo snel en een leuk extraatje erbij

Snelle goede service

Snelle levering en leuke attentie.

De dag na plaatsing van bestelling alles in goede orde ontvangen, ben er super blij mee.

Snelle levering, redelijke verzendkosten

Keurig en snel geleverd met nog een kleine attentie in het pakje!

Kon niet meer aan het patroon van Mark rosenboom komen. Werd gelijk gezegd wij sturen het wel op. Betere service bestaat er niet.

Persoonlijk

Er is heel goed op mijn persoonlijke behoeftes ingegaan. Ik ben héél tevreden over de manier en de snelligheid waarop dir gedaan werd. Bravo en hartelijk bedankt daarvoor!

Top top top!

Veel keuze en heel snelle verzending!

Snelle levering. Alles op voorraad

👍

Snelle levering en goed geïnformeerd

Van mijn bestelling was een deel niet op voorraad. Hierover werd ik direct na de bestelling geïnformeerd. Al met al kreeg ik de bestelling toch nog heel snel geleverd (maar 1 dag later). Doordat de wol in een vacuum verpakking wordt geleverd kan deze door de brievenbus. Dat vond ik vooral erg fijn. Je hoeft niet thuis te blijven of het packet een dag later ergens op te halen.

Uitstekende service

Het ging voortreffelijk, vlot. Aanbevelingswaardig.

super

Snelle levering, goede prijs-kwaliteit verhouding

Leuke spullen. Goede kwaliteit en prijs. Goed verzonden. Bolletjes wol vacuüm zodat het door de brievenbus past en dus minder verzendkosten. Echt over nagedacht 👍

Fijn contact...klantvriendelijk!

Verschillende keren telefonisch en mail contact gehad, altijd even klantvriendelijk. Over mijn laatste project: Carolientje (aankleedpop) alle lof...wat een mooi en duidelijk ontwerp. Het klopt allemaal precies. Gelukkig komen er in de toekomst nog meer kledingsetjes voor Carolientje en komt er weer een handig boekje: fijn! Tot een volgende keer😀

Goede online site

Goede ervaring mee

Snel, behulpzaam, uitgebreid assortiment

Superservice!

Het assortiment is zeer uitgebreid. Van de AddiCrasiTrio kon ik bestellen wat ik nergens anders kon vinden. Het was voor mij belangrijk dat het snel geleverd zou kunnen worden. Ik vind het niet vanzelfsprekend dat dat ook gebeurd. Het is de dag erna al bezorgd, ookal was het brievenbuspost. Dit was door extra aandacht van jullie! Dank je wel!

Vlotte en goede afhandeling

Snel te bestellen, snel geleverd.

Prima levering

Bestellen was makkelijk en informatie over bezorgen goed. Bij een vraag werd meteen een bruikbaar antwoord gestuurd. Zeer tevreden.

De Huchtstraat 21

1327 EB Almere