Ik plaatste mijn bestelling tussen de feestdagen en op Oudjaarsdag werd de bestelling al geleverd! Netjes ingepakt en de kleur van het garen komt goed overeen met de getoonde foto op de website. De bollen katoen die ik had besteld hadden allen hetzelfde verfbad! Dank u wel!

Fijne en snelle afhandeling van de bestelling

Eerste keer besteld en ondanks de feestdagen een hele snelle afhandeling van de bestelling. Fijn contact met het atelier

Prima service en ruim aanbod

Mijn 1e bestelling. Heel snel afgehandeld en bezorgd! Fijne keuzemogelijkheden en leuke facebookgroep!

Grote keus, snelle afhandeling

Kon op de website alles vinden. Alleen jammer dat er niet meer honden/beren veiligheidsneuzen waren.snelle bezorging

Bestelling is snel en accuraat geleverd

mooie online shop

mooie aanbod

Geweldige service en alles snel geleverd.

Zeer vlotte levering!

Twee keer een borduurpakket bij Caro's atelier besteld en beide keren de volgende dag al in huis. TOP!

Ik heb voor het eerst een bestelling gedaan en dat is heel goed bevallen! Snelle levering ondanks feestdagen! Keurig verpakt!

fijne site snelle levering

fijne site snelle levering genoeg garen in de pakketten.

Erg klantvriendelijk

Mijn bestellingen zijn er over het algemeen snel en foutloos. Jammer dat het spaarprogramma gestopt is :-)

snelle levering van bestelling

Zeer goede service. Snelle levering

Zelfs tijdens de feestdagen goede, snelle levering. Annuleren van een bestelling met moeilijk te leveren producten was ook geen probleem en ik zag snel mijn aankoopbedrag ook zeer snel weer terug. Super!

Geweldig!!

Mijn ervaring met Caro's Atelier is echt heel fijn, ik verbaas mij er altijd weer over hoeveel werk zij er van maken om de bestelde artikelen zo netjes bij de eigenaar af te leveren. Althans dat is mijn ervaring, ik vind het heerlijk als ik weer kan uitpakken en zie hoe mooi en verzorgd het er weer uitziet en er ook nog eens een klein presentje bij zit. Daarnaast ziet de site er ook zo uit dat het uitnodigd om verder te kijken. Ik kan alleen zeggen, gaat u AUB zo door en u ziet mij regelmatig terug komen om eerst heerlijk te neuzen en dan meestal een bestelling plaats.

Bestelling correct en compleet en netjes geleverd

Echt een webwinkel om nogmaals goederen te bestellen.

Snelle levering, netjes verpakt. Alles wat je nodig hebt is op 1 site te vinden.

vlotte en goede afhandeling en duidelijke communicatie

Vlotte en goede afhandeling en duidelijke communicatie

Je vindt er alles wat je nodig hebt om je haakproject te maken

De site is gemakkelijk en overzichtelijk ingedeeld. De levering is vlot en correct. Je komt niet voor verrassingen te staan.

Makkelijke site, snelle en correcte levering.

Ik had kadobonnen besteld en de volgende dag ontvangen als brievenbuspost. Prima voor elkaar.

Uitstekende service.

Snelle levering en probleem met een besteld artikel werd zeer goed opgelost.

Prima snelle levering!

Snel verstuurd, goed verpakt.

Een vlotte behandeling en bezorging!

Dag ervoor besteld en volgende dag ontvangen. Beter kan het niet. Ik ben heel tevreden. Ga zo door.

Snel

Pakje met addicrazy trio was er snel. Da kmnk

De Huchtstraat 21

1327 EB Almere