Zeer goede communicatie en snelle levering.

uitstekend

uittekend

Snelle levering binnen 1 dag en mooi materiaal.

Snel en verzorgd

Snelle levering, binnen een dag. Netjes verzorgd. Aanrader!

Goede kwaliteit

De wollen zijn perfect voor mij nieuwe project. Lekker zacht

SUPER!!!!

persoonlijke hulp via mail, dank je wel

goede service en snelle verzending

goede service en snelle verzending

Netjes ingepakt vlotte levering

Top kwaliteit

Goeie ervaring mee. Netjes ingepakt, goed geleverd. Goeie kwaliteit van materiaal. Ik blijf hier zeker bestellen. Jullie zijn goed bezig👍

Snel en volledig

Bestelling snel in huis, door de brievenbus. Hoefde er niet voor thuis te blijven.

Dag na bestelling alles thuis.

Voor het eerst een bestelling gedaan bij Caro's Atelier en dat is 100% goed verlopen. 's Avonds de bestelling gedaan en betaald en de volgende dag was de bestelling keurig verpakt en compleet, hier in huis...Top

Geweldige groot aanbod

De keuze is reuze en de bestelling is snel in huis. En als je een vraag mailt heb je snel een reactie

Goede en snelle service

Goed geholpen aan de telefoon en ook de winkel is zeker een bezoek waard. Je krijgt er veel inspiratie door is

Zeer snel bezorgd

Besteld, volgende dag bezorgd. Het was super netjes in een doosje verpakt en de bol wol zat keurig om papier.

snelle levering helaas zonder patroon dus nog even wachten voor ik kon beginnen. patroon via mail ontvangen ik vind het moeilijk te lezen, iemand met slechtere ogen heeft er denk ik problemen mee. Heb ook geen uitleg van de steken erbij. Ben niet echt een beginner maar heb jaren geleden gehaakt en wil het nu weer oppakken, dus nog wel wat ondersteuning nodig.

Snelle levering, goede prijs Fijn dat ik caro’s ontdekt heb!

Zo, dat is nog eens service verlenen!

Prima geregeld. Snel in huis. Beloofd wat ze doen. Het stickertje aan begindraad uit midden van knot vind ik een super uitkomst. Wat een genot met zo"n knot. Beloofde kwaliteit van garen. Een aanbeveling.

fast delivery

I was happy to see that the delivery to germany wasn't more expensive as if I had ordered from a german shop. I ordered on a thursday morning and got my parcel the next saturday. All in all a very positive experience.

Vandaag besteld, morgen in huis!

Voor de eerste keer besteld vorige week. Levering echt de volgende dag, supersnel. Met een leuke attentie erbij en een gratis patroon. Volgende bestelling plaats ik wederom bij Caro's atelier.

Super snel

Kon niet verder met mijn trui. Te weinig garen. S,middags bij besteld. En de volgende dag kon ik verder. Daar bij nog een heel leuk patroon erbij. Top

goed ..

Heel erg tevreden over de snelle bestelling

Een snelle service

Pijlsnelle levering

Helaas stond de verkeerde (de heel dikke Big Wool) wol bij het breipatroon, dus moest ik een andere trui breien en naalden 15 extra kopen terwijl ik mooie houten naalden no.6 (met enige argwaan op voorhand, maar stond zo in het patroon) erbij had besteld. Mijn argwaan was juist....de wol die eigenlijk nodig was voor het patroon was niet in het assortiment van Caro’s atelier....tja.... Wel mooie trui geworden, de naalden 6 ga ik maar voor een ander project gebruiken. Dus wel goed opletten bij patronen en geadviseerde wol als je bestelt!!

Uitstekende webshop!

Goede overzichtelijke webshop, zeer snelle bezorging.

De Huchtstraat 21

1327 EB Almere