snelle levering.

snelle levering bedankt daar voor.

Super snelle levering en een heel leuk aardigheidje

Super snel geleverd en keurig verpakt. En zat een heel leuk aardigheidje in. Was gewoon super leuk.

En ontzettend netjes/leuk/creatief verpakt !

Na het bestellen kwam het pakketje de volgende dag al! Keurig verpakt.

Perfecte service

Ik ben ontzettend blij met de hele goede en snelle service van Caro''s atelier en de grote variëteit wol.

Goed en snel geholpen

Kreeg tot 2 x toe een snelle reactie op mijn mail. Het probleem was snel opgelost en bestelling alsnog in orde gemaakt. Leuke attentie er bij! Snel bezorgd en fijn ook dat het door de brievenbus kan door de vacuüm verpakking! Zo hoefde ik er niet voor thuis te blijven.

Erg tevreden!

Keurige levering. Netjes verpakt. 's Middags besteld en de volgende morgen al in huis. Ik ben erg tevreden.

Snelle en nette levering

Ik bestelde het garen zaterdag. Het werd dinsdag netjes in een doosje gepakt geleverd.

Snel geleverd , netjes verpakt met cadeautje

prima snelle levering en een klein feestje als het pakje open is.. zo mooi ingepakt!

....

Grweldige service

Alles keurig.net en snel geleverd Bedankt voor de attentie

Zeer snelle levering van de patronen,netjes verpakt en nog een kleine attentie er bij

Super tevreden

Snelle levering, netjes verpakt en leuke attentie. Daarbij een zeer ruim assortiment aan produkten.

Een goede ontvangst

snel en keurig bestelling geleverd.

Mijn bestelling is snel en keurig afgeleverd.

Goede organisatie

Ook als er iets misloopt, wordt het meteen recht getrokken.

Blij verrast!!

Net vanmiddag een bestelling gedaan, krijg ik 2uurtjes later een berichtje dat mijn pakje morgen al bezorgt wordt😲 met deze warmte, 38 graden!! Ik zeg bij voorbaat TOP!! Hartelijk bedankt 🧶🌻🌻🌻🧶

Ruime keuze en snel geleverd

Ruime keuze aan werkjes, netjes mooi ingepakt en geleverd. Je kan gelijk aan de slag.

Service en meedenken

Alsook een vlotte communicatie! Heel blij

Zo bestel, zo thuis

Wat fijn om een pakket te openen die met zo veel zorg ingepakt is. En wat een genot om al die mooie garen te zien en te voelen. Ik kan niet wachten om aan een nieuw project te werken.

Snel en correct

Snelle opvolging van bestelling en zeer correcte afhandeling . Zeer professionele en leuke ervaring!

SUPER

Overzichtelijke website, mooi aanbod. Snelle levering ook in België! Zeker een aanrader!!

vriendelijk,correct en snel

had al tig bedrijven en winkels gebeld, overal nu op het request, tot ik belde met Caro’s Atelier. toen was het zo geregeld

Prima.

Snelle levering. Bij vragen snel en duidelijk antwoord via de mail. Ook via de Facebook pagina wordt leuk op reacties gereageerd.

Super snelle bezorging, goed verpakt, geen overtollig inpak materiaal. Contact over eerdere bestelling snel en vakkundig afgehandeld.

De Huchtstraat 21

1327 EB Almere