Super service!

Voor het eerst besteld. Veel keuze maar goed en overzichtelijk te vinden. Makkelijk te regelen en de volgende dag al in huis ondanks dat het 20u savonds was. Super snelle service! Hier ga ik vaker bestellen!

geweldige service.

Zelfs in het weekend antwoord op mijn vragen. Dus direct besteld en het pakket op dinsdag al binnen. SUPER!!!

Na overleg goed geregeld

Super.

Mooi patroon,fijne wol en een leuke verrassing erbij.

prima service en leuk ingepakt!

Fijne afwikkeling van bestelling, duidelijke info op website en via e-mail. Een aanrader voor creatievelingen! Het is een cadeau voor Sinterklaas dus over de tevredenheid m.b.t. het product kan ik nog niks zeggen.

Snelle levering, mooie katoen

De bestelling is prima verzorgd

Super.

Alles verliep zeer vlot. Bolletje van de week, zeer leuk. Elle week weer nieuwsgierig.

Super snelle levering

Snelle levering en geweldig verpakt en prachtig garen.echt top!!!

Prettig zaken doen

Duidelijke site. Snelle bezorging. Duurzamere verpakking dan bij eerdere bestellingen, fijn!

War ik bestel is altijd voorradig

Snel en goed verpakt

Levering duidelijk en snel

Geweldig verzorgde leverinhmg

Keurig verpakt, mooie materialen.

Super, snel antwoord.

Na dat ik gemaild had met een vraag, had ik binnen 24 uur reactie. Bij een bestelling was het ook de volgende dag binnen.

geweldig

goede levering en niets is stuk

Alles altijd perfect

Een ding vind ik soms spijtig dat de kleur van de lederlooc niet overeenstemde met het kleur op site maar ja dat is dan de schuld van de foto

Geen beschrijving bij aankoop

Ik was er teleurgesteld toen ik erachter kwam dat er bij mijn aankoop (Carolientje) op de beurs geen beschrijving was. Dit was niet duidelijk vermeld! Dit moest ik appart kopen waardoor het een dure aankoop werd.

Snelle levering, past gewoon door de brievenbus.

Levering geheel niet goed, ruilen wel goed

De kleur van de wol kwam helemaal niet overeen met het met plaatje. Ben dus teruggegaan voor de goede kleur Doordat de foto niet overeenkwam, heb ik het geruild voor een andere kleur. Ik had niet goed gekeken naar de naalden in het pakket, bleek dus nld 2 zijn ipv nld 4. Geen zin meer om dit ook te gaan ruilen Kortom teleurgesteld over de levering. Het ruilen van de wol ging soepel. Maar ik ga niet meer via internet bestellen, ben nu alsnog naar Almere gereden

Pakket snel verzonden en de producten zijn zoals verwacht

Geweldig!

Snelle en goede service. Heel tevreden!

Perfect!

Goede service. Bestelling snel verwerkt en verstuurd. Zeer goed!

Gemakkelijk te bestellen, snelle levering

Goede website ook. Wol is goed verpakt.

Snelle levering... netjes verpakt

Ik kon snel aan de slag