snel en goed

Dag na mijn bestelling kreeg ik bericht, dat garen niet voorradig was uit hetzelfde verfbad, of dat een probleem was. Aangegeven dat ik graag uit 1 verfbad wil hebben aangezien alle bollen in 1 project komen. 2 dagen na de bestelling alles naar wens ontvangen

Snelle levering en zag er netjes verzorgd uit

Goede ondersteuning op de website bij het gekozen patroon van the guy with the hook/ spice market

Gekregen wat ik besteld heb met een briefje met de naam erop wie de bestelling uitgewerkt heeft. Had al een super ervaring per telefoon, nadat de bestelde kleuren niet mooi matchten.

Netjes verpakt vlotte levering zeer tevreden

Zou het bedrijf zeker aanbevelen

goede service, netjes verzorgd

Blij dat ik bij caro atelier heb besteld durfde in eerste instantie niet goed om mijn garen online te bestellen. Ik brei en haak graag met phildar garen, maar in mijn stad is het bijna niet meer te verkrijgen of maar een paar kleurtje. Toen ik online naar winkel ging zoeken kwam ik bij Caro. Ik kon makkelijk bestellen en werd netjes op de hoogte gehouden. Ook toen bleek dat mijn garen 1 bolletje tekort kwam in zelfde kleurbad. Top .ik ga hier vaker bestellen en leuke is ze hebben een winkel dus ga daar zeker keertje heen.

Goede en deskundige hulp. Vermist pakket werd op mijn verzoek ook nagevraagd bij postnl Uitstekende oplossing gegeven. Erg content met deze dames

Goed geadviseerd

Heel goed geholpen bij mijn zoektocht naar een geschikt breipatroon en de benodigde wol. Er was alle tijd voor de klant. Fijn!

Snelle en correcte levering

Ik was al heel lang op zoek naar een patroon en het juiste katoen toen ik toevallig hier terecht kwam. Het patroon was gratis ter beschikking en je werd begeleid om de nodige hoeveelheid van alles te bestellen. Heel aangenaam!

Nog niets ontvangen

Wacht vol spanning

Prima ervaring,snel geleverd en fijn verpakt

Goede verzorging van het materiaal

Het was keurig in gepakt

Het was heel duidelijk

Snel en handig het pakketje past in de brievenbus!

snelle reactie en levering

het breiboek is naar tevredenheid geleverd

Mooi materiaal / snel en correct geleverd.

Heel prettig

Redelijk snel ontvangen. De bolletjes wol alpaca moda goede kwaliteit Het vest is al af voor een dochter en nu bezig met het 2de vest voor de andere dochter

uitstekend

uitstekende service en snel geleverd.

Snel en correct bezorgd.

snelle levering.

Goede kwaliteit wol (Rowan felted Tweed.) Zorgvuldig verpakt en snelle levering. Al vaker bij Caro's Atelier besteld; nooit problemen gehad!

Is goed, alleen de kleur viel wat tegen!

De kleur staat als roest! Maar is meer oud roze!

Mooie wol en goede service

Leuke aanbieding, werd direct en netjes verstuurd. Mooie wol. Goede ervaring dus met deze winkel!

ik woon in het buitenland en laat dit naar mijn vriendin in Ned. sturen.

Fijn dat zij dit voor mij wilt doen. In mijn woonomgeving is niets van handwerk materiaal te koop. En de prijs is niet mis als je iets vindt.

Snelle levering bij aankoop product

Toen ik mijn bestelling plaatste, had ik niet verwacht dat dit zo snel bij mij thuis zou zijn. Alles is ook zeer mooi te vinden, en uitgelegd

Helmaal goed gegaan dik tevreden

Geweldig.

Heel fijn

Werd heel vriendelijk te woord gestaan. Ik vind dat jullie sympathieke mensen zijn.

De Huchtstraat 21

1327 EB Almere