Fijne winkel met veel keus

Ik heb hier een bestelling gedaan en een aantal patronen gekocht. Ik had het snel in huis en toen ik er niet uitkwam kreeg ik bruikbare tips. Met mijn verjaardag kreeg ik nog leuke patronen die ik zeker nog ga maken.

Online besteld in het weekend. Ik heb gekozen voor afhalen. Lag keurig klaar op de afhaaltijd. Glimlach!

Zeer zorgvuldig verpakt, complimenten!

Zie boven, alleen maar lof....

Prima dienstverlening

De bestelling is vlot geleverd en geheel compleet.

Vlot geleverd !

Prachtige wol en kleuren….

Top en snel geregeld

Fijne website, snelle levering , goed verpakt

Bestelling snel in huis

Vlotte afhandeling van mijn bestelling!

Zeer goed !!!!

Heel content, alles netjes verpakt en snelle levering , ook in België

Krijgt wat je ziet .. en snel geleverd ..

Goed en snel …Ik heb verder niks toe te voegen..

Goed geregeld!

Alles goed geregeld!!

Snelle levering en duidelijke omschrijving

Gewoon goed

Nog geen speciale ervaring gehad

Nog geen speciale ervaring gehad

Heel fijn om een bestelling zeer snel in huis te hebben. Top

Heel tevreden!

Heel tevreden over m'n bestelling!

gewoon goed

Goede service en snelle levering

Ik ben tevreden met de service.

Prima, het patroon wat ik besteld heb werd snel gestuurd. Ik ben nog niet aan de sjaal begonnen. Maar dat komt.....

Mooie wol goed patroon met duidelijke uitleg

Super snelle en vlotte levering!

Heel tevreden!

Snelle service. Bij het ontvangen zat er een leuk patroon bij

Prachtig

Heel duidelijk telpatroon. Volledige inhoud

Het boek en de wol waren precies wat ik wilde, helaas was het pakket beschadigd!

Omdat mijn zus dit boek voor haar verjaardag wilde hebben, heb ik 't op internet besteld en was ik blij dat er nog een exemplaar was. Het pakket was helaas beschadigd door post.nl, omdat het door de brievenbus op de grond viel en daarom zat er een ezelsoor/beschadiging aan het boek. Misschien toch op een andere manier verpakken? Of het boek in papier/karton wikkelen? Ik heb t toch maar gegeven. Wat ik weer heel slim vond, was dat de wol vacuüm verpakt was, zodat het door de brievenbus kon. Groeten, Hennie

Snel levering

Goed en snel geleverd

supersnel

Als ik iets besteld heb is het altijd snel binnen.

Geweldige service.

Ik had mijn patroon nog niet kunnen vinden, maar 1 mailtje en kreeg gelijk een nieuwe toegestuurd. Heel lief.

De Huchtstraat 21

1327 EB Almere