Geen klachten, goede service.

Fantastische shop!

Ik ben blij dat ik deze shop een tijdje terug heb ontdekt! ik maak regelmatig Amigurumi's en zeker als je een bestelling krijgt, is het fijn dat je bij Caro het veelal de volgende dag al in huis hebt! Ook vind ik het prettig dat je o.a. via Facebook navraag kan doen over bepaalde wol of kleuren. Als ik 1 minpunt zou moeten noemen dat is het dat het jammer is dat ze niet met een antwoordnummer werken voor gratis retouren. Daardoor heb ik wel (eigen verantwoording) een paar bollen besteld die achteraf niet de goede tint hadden, maar terugzenden is dan niet echt een optie.

Snelle levering, keurig verpakt en altijd met een leuk berichtje/patroontje erbij!

Bestelling snel geleverd.

Bestelling zeer snel geleverd .

Heel veel keuze, leuke pakketten

Ruime ,uitgebreide collectie .Bij vragen wordt er meteen gereageerd en is het probleem zo opgelost. Snelle ,vlotte levering

Snelle levering en keurig verpakt.

Pakket vlug bezorgt. Goed verpakt.

Netjes verpakt en fijne webshop

Helemaal in orde

Gewoon helemaal goed, vlot en netjes geleverd en wordt ook altijd zo leuk ingepakt. Altijd een feestje! Niks op aan of op te merken

Supersnelle levering!

Mijn bestelling kwam keurig een dag later al binnen. Supersnelle keurige levering van mijn mooie bolletjes. De bolletjes zaten vacuüm verpakt, heel handig want dan kan het pakketje door de brievenbus en hoef je er niet voor thuis te blijven. Overigens komen de bollen direct na het openen weer goed in vorm. Zeer tevreden!

Altijd een fijne ervaring

Elke keer als ik bij Caro's Atelier bestel, is het een plezier. Website is overzichtelijk, betalen gaat makkelijk. Assortiment is breed. De bestelling komt altijd keurig op tijd.

Heel mooi aangeleverd. Goed verpakt

Supersnel en kwaliteit

Snelle levering van bestelling, die geheel deed aan de verwachtingen.

Goede service, snelle levering

Caro's Atelier levert de bestelde spullen goed en snel, met zelfs een verrassing. Iets uit mijn bestelling was niet op voorraad. Na een e-mailtje vonden we daarvoor een uitstekende oplossing. Zo kon mijn bestelling toch zo snel mogelijk geleverd worden. Ik ben heel tevreden over Caro's Atelier.

Echt snel en correct geleverd!

Snelle levering en goede kwaliteit!

Mooie materialen van goede kwaliteit. Snelle levering. Het kleine cadeautje erbij was een leuk extraatje!!

top

Tevreden

Groot aanbod voor een correcte prijs! Snelle levering. Enige minpuntje voor mij: ik heb niet opgelet op het aanbod in voorraad. Kon dit bij het afrekenen ook niet terugvinden. Was dus niet zeker waneer ik mijn levering zou ontvangen. Gelukkig was alles in voorraad en kon ik mijn bestelling de volgende dag al ontvangen.

Dikke 10 op 10.

smaakt naar meer

goede service prachtige wol

super service

direct antwoord op mijn vragen, heel tevreden voor mijn volgend projectje weet ik waar moet zijn

Duidelijke webshop en de volgende dag al in huis!

Voor advies aan het goede adres en snel

Snelle service, groot assortiment

‘S avonds besteld, de volgende ochtend al in huis, super!

nette en snelle service

De Huchtstraat 21