Ik ben in de winkel perfect geholpen
Er is echter wel één ding, waar ik wat moeite mee heb. Ik heb het patroon van pop Carolientje en twee patronen (digitaal) besteld, dat was allemaal geen probleem en is snel geleverd. Waar ik wel moeite mee heb, is dat ik na een tijdje een email krijg met de vraag of het patroon bevalt en of ik ook het materiaal wil bestellen. Met daarbij de prijs van het benodigde garen. Maar als ik het garen via de website wil bestellen, blijken alle bollen een prijsverhoging van 25 cent te hebben. Niet alle kleuren waren echter voorradig, dus heb ik een email gestuurd met daarin de benodigde bollen. Daarop kreeg ik het antwoord, dat ik beter naar de winkel zou kunnen gaan om daar alles uit te zoeken. Over de prijsverhoging werd pas gesproken, toen ik daar nog een keer om vroeg. Bij elkaar ging het om 20 bollen, dat scheelt mij dus 5 euro! Ik snap dat de prijzen soms omhoog moeten, maar dan meteen 10 % (van 2,70 naar 2,95)? En het stoorde mij vooral dat de oude prijs dan in de email genoemd wordt en dat in de webshop al de nieuwe prijs staat.
Nogmaals, in de winkel ben ik heel goed geholpen, niet alle bollen waren voorradig en we hebben samen een mooi pakket samengesteld, maar dus wel voor meer geld, dan jullie in de email vertelden.