heel goede service

ik had garen besteld om een bepaalde CaL te kunnen haken maar dat lukte me helemaal niet, mocht de niet aangebroken bollen retourneren De uitbetaling daarvan werd heel snel bijgeschreven op mijn bankrekening

Snelle service en veel keuze

Caro's Atelier heeft een groot assortiment. Prijs/kwaliteitverhouding is goed. Snelle levering, communicatie is vriendelijk en persoonlijk.

Snelle, goede levering.

De bestelde artikelen waren heel snel bezorgd en goed verpakt. Top!

Altijd goed

Alles is altijd van goede kwaliteit en snel geleverd en zorgvuldigd verpakt.

geweldig

mooie garen om mee te werken ,snelle levering ,goed verpakt ,super

Niets op aan te merken! Hartelijk bedankt! Mvg, Catrien

Snelle en fantastische levering

Zie hierboven!

Vlot, netjes, correct

Gewoon een goede service op alle vlakken.

Super uitgebreid en duidelijk .zo snel in huis

Fijne snelle service!

Pakketje was netjes verpakt en een dag na bestellen al in huis! Heel fijn!

Ruime keuze in de webshop tegen goede prijzen. Pakket werdt snel bezorgd en was keurig verpakt.

uitstekend

Garen besteld en dit werd de volgende dag keurig geleverd zoals op de website wordt aangegeven. Alleen 1 klein minpuntje en dat is dat niet alle garen dezelfde dikte heeft. Ik heb expres alles van hetzelfde merk en soort besteld maar daar zit toch iets verschil in en dat is met pixelhaken iets minder mooi. Anders was het een 10 geworden.

netjes geleverd!

mooie kwaliteit wol en netje geleverd in Italië. post doet er 14 dagen over.

Snelle en keurige levering.

Snelle levering, netjes verpakt

Ik had mijn bestelling snel in huis en het was netjes verpakt.

Betrouwbaar en snel

Snelle en correcte levering. De materialen zijn van goede kwaliteit. Ruime keuze.

Jammer dat cadeaubonnen alleen digitaal zijn en in 1x moeten worden besteed

Vorig jaar mijn zus een cadeaubon voor haar verjaardag gegeven die leuk ingepakt bij haar thuisbezorgd werd. Dit jaar wilde ze graag weer een cadeaubon, maar nu kon ik hem alleen maar digitaal bestellen en een code downloaden. Gelukkig heb ik er zelf een leuk pakketje van kunnen maken, maar dat zal niet voor iedereen gelden. Dit is een gemis in de service. Verder is het erg onhandig dat de waarde op de cadeaubon in 1x besteed moet worden. Dat is niet echt meer van deze tijd. Ondanks mijn bezwaren, was mijn zus wel erg blij met de bon!

Snel

Er wordt heel snel geleverd. De website is prima.

Prima kwaliteit en zeer snelle levering

Snel geleverd en alles in zeer goede orde ontvangen. Pakket was compleet. Gelijk mee aan de slag gegaan

Prima, vlotte bezorging

Ik heb geen commentaar op de ervaring met Caro's atelier. Als ik weer wat nodig heb, dan is het de eerste site die ik zal raadplegen.

Betaalbare prijzen, snelle levering. Uiterst vriendelijk personeel

Altijd fijn geholpen en grote keus

Niets op aan te merken!

Het bezoeken van de website, het vinden van wat ik nodig had, de bestelprocedure en de levering: alles klopt. Fijn om ook deze keer zo geholpen te zijn door Caro's Atelier.

Prima website veel aanbod

Patroon pakket besteld snelle levering Keurig verpakt. Kwam al breiend een bol te kort. Dit lag aan de samenstelling van patroon en garen door Scheepjeswol. Gebeld en keurig opgelost

De Huchtstraat 21

1327 EB Almere