Redelijk

De wol is fantastisch,maar het patroon klopt niet,dus al een aantal keren uit moeten halen. Heel jammer.

Het is snel binnen en je betaalt niet de hoofdprijs voor de verzending

super

Helemaal goed!

Ik ben zeer tevreden, ik woon in Frankrijk en ik had mijn bestelling binnen een paar dagen in huis.

Waar gemaakt wat beloofd werd

Fijne oplossing het pakketje door de brievenbus!

Perfect!

Duidelijke site en snelle levering!

Alles snel en keurig bezorgd. Ook nog cadeautje erbij.

Er waren onvoldoende bollen van hetzelfde kleurbad aanwezig Direct mail met advies voor alternatief gekregen Volgende dag in huis Dankjewel! Heel tevreden met mijn wol!

echt goed en vriendelijk

echt goed

gewldig

goed geholpen .volgende dag in huis

Snelle verzending

Ik zal zeker nog bestellen

duidelijke website, snelle levering

Caro's atelier heeft een duidelijke website. De spullen werden snel geleverd

Erg goed snelle levering mooie kwaliteit garen/wol.

Ik heb er een mooie woondeken van gemaakt er mooi geworden.

Super service

Ik had 3 knopen besteld, maar bij ontvangst bleken er maar 2 op het kaartje te zitten. Ik kreeg meteen een extra kaart met 2 knopen opgestuurd. Top service.

Geweldige service

Behalve een hele snelle en met goede zorg verpakte levering is ook de behulpzaamheid super. Na een vraag kreeg ik al snel een mail met antwoord terug waarbij er met mij werd meegedacht en door een begeleidende foto ondersteund.

Fantasties

De levering is erg goed ik had wat problemen met de eerste blokken daar heb ik geen juiste en goeie uitleg van gehad ik moest dit van YouTube halen wat ik jammer vindt.

Snelle levering van het pakket. Tel fijn te woord gestaan en geholpen

Duidelijke website, goede prijs en snel geleverd.

Snelle correcte levering

Mooie garens snelle levering mooie patronen en erg vriendelijk bij telefonisch contact

Ik had moeite met het verzilveren van mijn cadeaubon. Na een vraag in de mail werd dit snel verholpen. Hartstikke fijn. Misschien een tip om op de website of tijdens bestelproces te vermelden waar je die kan inwisselen.

snelle levering en zeer goed.

voor herhaling vatbaar

Gewoon goed snelle service zal nog vaak wat bestellen.

Prima samenwerking

Ik was niet tevreden over de soort wol dat ik besteld had. Heb het teruggestuurd en de terugbetaling is vlot verlopen !

Prima webshop.

Prima webshop met veel keuzes

Snelle levering. Helemaal geweldig

De Huchtstraat 21