Snel geleverd, verzorgd verpakt. Duidelijke website.

Goede communicatie, leuke producten

Betrouwbaar en professioneel.

Perfecte webshop. Aanrader.

Goede webshop, ruim assortiment, goede informatieverstrekking en supersnelle levering. Graag tot een volgende keer.

Uitstekende kwaliteit en service!

Zoals elk eerder ontvangen pakket van Caro's Atelier, dit ook weeral een plezier om uit te pakken. Snelle en correcte levering. Zeker en vast warm aanbevolen!!!

Helemaal top

Het kwam vet snel binnen en draad is goed!

Prima verzorgd

Bijzonder goed en fijn.

Geweldige service en zeer snelle levering. Ontzettend leuk dat er n kaartje bij zit wie het pakket heeft ingepakt. Top mensen.

Prima Service

Hartelijk dank voor het oplossen en meedenken voor een geschikt garen van mijn vestje. Wat wordt je blij van de deskundigheid waarmee je geholpen wordt bij Caro’s atelier. . Super lief. Dank je wel en een dikke pluim voor jullie!

Prima geholpen met de keuze. Aardige mensen en snelle bezorging.

super goede en snelle service

alles zat mooi ingepakt en een goede service. ondanks dat het pakketje naar belgie moest was hij de volgende dag in huis zoals beloofd op de site

Snelle levering, prijs kwaliteit goed

Volgende dag al pakket ontvangen. Keurig ingepakt. Helemaal goed. De kleur was alleen anders dan ik door foto had verwacht. Dat blijft moeilijk via internet.

Goed 8

Met zorg verpakt en verstuurd heel tevreden . [email protected]

Gewoon prima!

Prima winkel, zoals het hoort. Komt afspraken na

Vandaag besteld morgen in huis, en dat klopt

Snelle levering, kwaliteitsproduct

Fijn dat het zo snel kan

Supersnel

Snelle service, duidelijke website.

Prima geregeld. Snelle levering

Duidelijke website en ik had het benodigde extra bolletje wol snel in huis.

Prachtige wol en snelle levering

Snel geleverd. elke haakster en breister wil haar wol snel in huis hebben. En dat gebeurd hier. Daarbij word het indien mogelijk, vacuum verzonden. Dit vind ik top. Kan door de brievenbus (dus je hoeft niet thuis te blijven) én niet te vergeten: minder portokosten!

Klantvriendelijk, zeer behulpzaam, vlotte reacties via de mail.

Prima niets aan veranderen!

Gewoon oke en super snel.

Zeer snelle service en een uitgebreid assortiment, fijne winkel!

Snel, netjes en mooie materialen.

Blij met het mooie materiaal. Mooie site, helaas wel veel haakwerk.

Super service

Ik had wol besteld en hier was iets mis mee. Ik kreeg kosteloos andere bollen van hun. Super service dus! Ik zal zeker vaker wol bij hun bestellen!

Goed service.

Veel keuze en niet te duur. Verleden week in de winkel geweest, was fantastisch.

De Huchtstraat 21

1327 EB Almere