Prima geregeld en snel geleverd

Ruime keus

Goede en snelle levering

Producten worden supersnel geleverd en keurig verpakt

super

Netjes verpakt en heel snel in huis!!! :-)

Top wol winkel!

Altijd super snelle levering, heel fijn!

Snelle en foutloze levering

Goed telefonisch advies en snelle levering

Heel snelle levering en veel keuze

Zeker aanbeveling

Snel en makkelijk

Het bestellen ging super makkelijk en ik had mijn wol de volgende dag al in huis. Heerlijk snel.

Perfect advies, levering en klantenservice

Ik had voorafgaand aan mijn bestelling gebeld voor advies. De levering van de artikelen was perfect: netjes verpakt en snel. 1 van mijn naalden was niet goed afgewerkt waardoor het garen daarachter bleef hangen. Na bellen kreeg ik zonder problemen een nieuw paar opgestuurd. Kan niet beter!

Super, had pakket de volgende dag in huis. Uitstekende service

Snel en goed

Goede service en snelle bezorging.

Patroonbeschrijving

Ik had het patroon voor de stola met hartjes gekozen met bijbehorend garen. Als tip zou ik meegeven het gehele patroon met tel patroon te leveren, onder het aanwezige tel patroon stond de betekenis van steken in Engelse afkorting, niet zo handig, ik zelf kwam er wel uit omdat ik vaak Engelse patronen haak. Het tel patroon kwam niet overeen met de foto's en het toeren aantal rechts heel moeilijk te lezen, bijna niet, dus een beetje verwarrend Ik persoonlijke vond het teveel informatie maar dat is persoonlijk

Hele snelle levering

Hele snelle levering, alleen in de omschrijving voor de Scheepjes cotton 8 staat dat hij op naald 4 gebruikt kan worden. Helaas is het hier te dun voor dus nu maar andere dingen mee maken.

Geweldig!

Mijn bestelling was er snel en de vraag die ik gesteld had, werd meteen beantwoord en er werd naar gehandeld.

PRIMA!

Mijn bestellingen worden altijd netjes en snel afgehandeld. Bestel graag bij jullie!

Prima geleverd, geen op- of aanmerkingen

Supersnelle reactie

Na het plaatsen van de bestelling kreeg ik snel bericht dat mijn pakket klaargemaakt was en aan PostNL was meegegeven. De volgende dag had ik het materiaal al binnen en kon ik mijn project afmaken. Hulde!

Top keurig en correct afgeleverd

Mooi haakgaren. Heel blij mee. Ligt prettig in de hand en voelt zacht aan

Altijd Tip Top!

Duidelijke website, grote sortering, goede verpakking, stipte verzending. Indien nodig snelle en vriendelijke communicatie.

Snelle en correcte levering

Prima ervaring met Caro’s Atelier. Altijd een snelle. zorgvuldig ingepakte levering!

Na bestelling een vlotte levering

Prima !

Telefonisch afspraak maken was eenvoudig. Heel prettig geholpen in de winkel

Prima service. Dik tevreden

De Huchtstraat 21