Hele snelle levering

Hele snelle levering, alleen in de omschrijving voor de Scheepjes cotton 8 staat dat hij op naald 4 gebruikt kan worden. Helaas is het hier te dun voor dus nu maar andere dingen mee maken.

Geweldig!

Mijn bestelling was er snel en de vraag die ik gesteld had, werd meteen beantwoord en er werd naar gehandeld.

PRIMA!

Mijn bestellingen worden altijd netjes en snel afgehandeld. Bestel graag bij jullie!

Prima geleverd, geen op- of aanmerkingen

Supersnelle reactie

Na het plaatsen van de bestelling kreeg ik snel bericht dat mijn pakket klaargemaakt was en aan PostNL was meegegeven. De volgende dag had ik het materiaal al binnen en kon ik mijn project afmaken. Hulde!

Top keurig en correct afgeleverd

Mooi haakgaren. Heel blij mee. Ligt prettig in de hand en voelt zacht aan

Altijd Tip Top!

Duidelijke website, grote sortering, goede verpakking, stipte verzending. Indien nodig snelle en vriendelijke communicatie.

Snelle en correcte levering

Prima ervaring met Caro’s Atelier. Altijd een snelle. zorgvuldig ingepakte levering!

Na bestelling een vlotte levering

Prima !

Telefonisch afspraak maken was eenvoudig. Heel prettig geholpen in de winkel

Prima service. Dik tevreden

Zeer snelle, attente en nette levering!

Binnen 24 alles in huis: keurig verzorgd ingepakt. Zeer goed geregeld!

Na misverstand van adres terug correct naar mij verzonden zonder bijkomende kosten

Heb alleen een patroon besteld en had wat vragen, deze werden heel snel beantwoord, dus zeer klantvriendelijk.

Prima service!

Mooie collectie garens, prachtige patronen; Supersnelle levering! Jullie maken waar wat op jullie website beloofd wordt!

Alles tiptop

Vriendelijk en behulpzaam

Veel keuze , snelle levering, mooie site

Ben blij met innovatieve producten op breigebied. De site nodigt uit om wat extra's te bestellen

Snel bezorgd! Prima, kan niet beter.

Zeer tevreden; het kan niet beter!

Heel snelle levering.

De ene dag heb ik de wol besteld en de andere dag had ik het al in huis. Netjes verpakt. Prachtige wol. Ben direct begonnen met haken. Ga zeker vaker bestellen bij Caro s Atelier.

Mijn bestelling, zoals beloofd, werd de volgende dag bezorgd. Keurig verpakt. Ik ben zeer tevreden. En ga zeker weer bestellen.

Altijd netjes verzorgd, bij vertraging een berichtje

Zie de zin hierboven

Snelle levering!!

Super snelle levering....ondanks Corona!

Goed en supersnel

Supersnelle en juiste levering van het bestelde.

Een uitgebreid assortiment en een zeer goede service!

Zeer snelle en correcte verzending. Artikelen zijn degelijk verpakt. Heel tevreden over deze service. Ruim assortiment op voorraad. Tevens een duidelijke website, waar alles snel terug te vinden is. Ook goede info bij de producten.

De Huchtstraat 21

1327 EB Almere