Prima service en snelle levering!

Erg goede service en snelle levering.

Goed en snel

Goede en snelle service

Super snelle bezorging

Pakket werd eerder bezorgd dan verwacht.

Netjes verzorgd, en netjes op tijd.

Super snelle service

Mijn man mocht de bollen katoen ophalen op een tijdstip dat ze eigenlijk niet open waren. Super service en meedenkend in deze vervelende tijd!

Geweldig !!!

Goed materiaal en snelle levering

Prima!!!

Zeer correcte behandeling. Alles op tijd geleverd.

Niet zo best

Uit de bestelling is mij onvoldoende duidelijk geworden dat ik een bolletje van 10 gram heb besteld ipv 50 gram. Dat zal ik uiteraard niet goed gelezen hebben maar ik heb nog nooit een bolletje van 10 gram gezien

Zoals altijd ben ik heel tevreden over de snelle levering!

Het garen is goed verpakt en snel geleverd. Jammer dat de beurzen niet meer doorgaan, want ook daar worden we bij Caro’s Atelier altijd prima geholpen.

Tevreden

Zeer tevreden prima in orde ook wat betreft de levering

Keurig verpakt en snelle levering.

Snelle levering en compleet haakpakket

goede service

Netjes verpakt en vlotte levering

Fijne winkel!

Fijne winkel, veel keus en aardige medewerkers.

uitstekend!

Ik bestelde per internet, kreeg bericht dat de bestelling was geplaatst en later dat de bestelling klaar lag. Ik kon het zo afhalen, snel en dus Uitstekend!

De levering was supersnel en goed verpakt.

Zeer goed.

Ongelooflijk ... de snelheid van leveren

S' avonds laat besteld , de volgende dag geleverd ... hele goeie service ..ook direct reactie op vraag via mail

uitstekende service!

Bestelling was gauw gearriveerd, alles in orde!

6 bollen katoen in een brievenbus envelop, top gedaan

Van bestelling tot bezorging in 1 woord geweldig! Communiceren netjes als er iets niet op voorraad is, vragen dan netjes wat je wilt met je bestelling. Als je naar aanleiding van een bestelling nog vragen hebt dan word je vriendelijk en professioneel te woord gestaan, en indien zelf geen antwoord, komen ze er later op terug, of gaan gelijk, indien mogelijk, in overleg!

Prachtig garen en vriendelijk behulpzaam

Snel geleverd. Vriendelijke en behulpzaam bij vragen.

Super verzending

Super, 2 bolletje vacuüm getrokken en door de brievenbus