Zeer goed!

Super snelle levering en zeer netjes! Goede communicatie!

Zeer tevreden, ga zeker vaker bestellen!

Snelle levering, goede prijs-kwaliteit verhouding. Bij een door mij verkeerd besteld artikel werd bestelling meteen geannuleerd en geld teruggestort!

Zeer hulpvaardig

Ik wilde het elfenvest haken. Dit was tunisch haken, dit had ik nog nooit gedaan. Ik werd erg vriendelijk te woord gestaan over haaknaald en garen ,diktes en maten enz. Daardoor het aangedurfd en begonnen

Gewoon, Geweldig

Overzichtelijke site eenvoudig om te bestellen en een zeer nette snelle levering.

Goede collectie breiwol, snelle levering

Assortiment is goed; ik heb al verschillende malen besteld bij Caro's atelier. Snelle levering. Kunnen jullie alleen die melding voor de nieuwsbrief er weer uit halen. HEEEL irritant. blijft oppoppen namelijk. Ik kom heus wel terug als klant.. (Daarom 1 sterretje minder..) Echt soms irriteert dat zo dat ik naar een andere website ga.

Binnen 24 uur bestelling in huis en keurig verpakt

SUPER

Zeer behulpzaam en snelle levering, gewoon top

Ik heb goede ervaring met Caro s atelier.

Mijn bestelling war er snel.

Geweldige service

Geweldige service

Besteld en volgende dag al in huis met de perfecte beschrijving was mijn vriendin blij met haar carolientjes ga zo door

Mijn ervaring bij Caro s atelier is goed. Wanneer het nodig is zal ik weer een bestelling plaatsen

Bestelling en bezorging is goed verlopen. Alles was netjes verpakt.

Kan niet beter

WAT een service! Vergeet ik weer eens een kleurtje draad te bestellen, voegen ze het gewoon nog even toe na een snel mailtje, ondanks het feit dat ik in pure onhandigheid de verkeerde bestelnummers doorgaf. Briljante actie, supersnelle levering en lieve, meedenkende mensen. Internetshoppen onpersoonlijk? Niet hier!

Snelle levering!

Tijdens het haken bleek ik te weinig katoen te hebben om m'n werk af te maken. Gelukkig kon ik bij Caro's Atelier snel extra inslaan en had ik het de volgende dag al in huis.

Snelle levering!

Fijne clover haaknaalden besteld en snel geleverd! Heel blij mee!

Prettige en overzichtelijke site waar bestellen heel makkelijk gaat.

Zeer toegankelijk en gebruikersvriendelijk. Als je een wolliefhebber bent en je in deze corona tijd wilt bestellen dan is Caro's Atelier aan te raden.

netjes verpakt en snel geleverd

duidelijke site, en snelle levering. Alles netjes verpakt ook.

Bezorging en reactie op e-mail was snel

Was mijn eerste bestelling en vind het wel jammer dat ik twee bollen sokkenwol besteld had en maar een kreeg. Ik weet niet of het er niet was of vergeten is te verzenden.De rest was ok. Zal zeker nog eens bestellen alleen wel jammer dat ik een bol wol mistte ik wil graag sokken leren breien en nog meer wil bestellen

Top.

Top.

helemaal top 21;00 bestelt de volgende dag in huis

heel goed geregeld s avonds bestelt de volgende dag in huis.

Super service!

Timely delivered.

Snelle afhandeling

Zéér tevreden

Snelle,correcte service !

Garen en patroon besteld . Werd snel bezorgd, keurig verpakt

Mooi product en snel geleverd.

Goede ervaring. Snelle levering en mooi verpakt als brievenbuspakket.

Gewoon goed.

Snel en goed.

Prima service!

De kleur viel in het echt tegen, maar na goed overleg mocht ik deze keurig terugsturen en vervolgens kwam de nieuwe kleur supersnel! Blij met de service, bedankt Caro!

De Huchtstraat 21

1327 EB Almere