Snelle levering!

Tijdens het haken bleek ik te weinig katoen te hebben om m'n werk af te maken. Gelukkig kon ik bij Caro's Atelier snel extra inslaan en had ik het de volgende dag al in huis.

Snelle levering!

Fijne clover haaknaalden besteld en snel geleverd! Heel blij mee!

Prettige en overzichtelijke site waar bestellen heel makkelijk gaat.

Zeer toegankelijk en gebruikersvriendelijk. Als je een wolliefhebber bent en je in deze corona tijd wilt bestellen dan is Caro's Atelier aan te raden.

netjes verpakt en snel geleverd

duidelijke site, en snelle levering. Alles netjes verpakt ook.

Bezorging en reactie op e-mail was snel

Was mijn eerste bestelling en vind het wel jammer dat ik twee bollen sokkenwol besteld had en maar een kreeg. Ik weet niet of het er niet was of vergeten is te verzenden.De rest was ok. Zal zeker nog eens bestellen alleen wel jammer dat ik een bol wol mistte ik wil graag sokken leren breien en nog meer wil bestellen

Top.

Top.

helemaal top 21;00 bestelt de volgende dag in huis

heel goed geregeld s avonds bestelt de volgende dag in huis.

Super service!

Timely delivered.

Snelle afhandeling

Zéér tevreden

Snelle,correcte service !

Garen en patroon besteld . Werd snel bezorgd, keurig verpakt

Mooi product en snel geleverd.

Goede ervaring. Snelle levering en mooi verpakt als brievenbuspakket.

Gewoon goed.

Snel en goed.

Prima service!

De kleur viel in het echt tegen, maar na goed overleg mocht ik deze keurig terugsturen en vervolgens kwam de nieuwe kleur supersnel! Blij met de service, bedankt Caro!

Snel, aardig en professioneel

Heel fijn dat er net me werd meegedacht. Ik kreeg zeer handig bruikbaar advies en het werd razendsnel geleverd. Voor herhaling vatbaar dus

heel vlotte levering !

De levering gebeurt zeer vlot. Het garen is van zeer goede kwaliteit. Als er een kleur niet voorradig is, zoeken ze onmiddellijk naar een oplossing.

Goed advies én snelle verzending

Ik ben super tevreden. Telefonisch goed geadviseerd en daarna was mijn bestelling er binnen 12 (!) uur!

Geweldige service!

Eerste bestelling gedaan 2 weken geleden. Net voor 21 uur. En ja, inderdaad de volgende dag geleverd. Ik dacht iets verkeerd besteld te hebben, dus telefonisch overleg gehad, voor advies. Heel goed advies gekregen, nieuwe bestelling geplaatst en ook dat was de dag erna geleverd. Ik ben zeer te spreken over de vriendelijke hulp aan de telefoon, de service die ik gekregen heb en over het uitgebreide assortiment van de webshop!!

Snelle en goede levering.

Prettig geholpen. Goed advies ,niet opdringerig.

Fijne site!

Duidelijke website met goede filters en supersnelle levering.

Zeer snelle en kloppende service

Prettige ervaring.

Snelle verwerking.

Het is makkelijk om te bestellen en je kunt het al vlot ophalen.

Uitstekende service, spullen snel thuis bezorgd.

Altijd vlotte levering, netjes verpakt. Goede prijs / kwaliteit verhouding.

Keurige levering

Mooi babypakket, badjasje! Zacht materiaal.

erg duidelijke website,

de website is erg makkelijk om door te bladeren, helder. nog niets gekocht, maar ik weet zoal artikelen die ik graag wil hebben als ik weer geld heb

De Huchtstraat 21

1327 EB Almere