Beste Marisa, Hartelijk dank voor uw bericht. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen u veel plezier met het systeem en veel zonuren toe. Met vriendelijke groet, ZonnepanelenPlus
Beste Leon, Hartelijk dank voor uw bericht. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen u veel plezier met het systeem en veel zonuren toe. Met vriendelijke groet, ZonnepanelenPlus
Beste Theo, Hartelijk dank voor uw bericht. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen u veel plezier met het systeem en veel zonuren toe. Met vriendelijke groet, ZonnepanelenPlus
Beste Marcel, Hartelijk dank voor uw bericht. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Indien u nog vragen heeft kunt u ons altijd bellen en of contact opnemen met uw adviseur. Wij wensen u veel plezier met het systeem en veel zonuren toe. Met vriendelijke groet, ZonnepanelenPlus
Beste Dora, Hartelijk dank voor uw bericht. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen u veel plezier met het systeem en veel zonuren toe. Met vriendelijke groet, ZonnepanelenPlus
Beste Edwin, Hartelijk dank voor uw bericht. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen u veel plezier met het systeem en veel zonuren toe. Met vriendelijke groet, ZonnepanelenPlus
Beste Familie Janssen, Hartelijk bedankt voor uw reactie; Zoals net telefonische besproken gaan we dit intern oppakken en oplossen voor uw. Ondanks deze ongemakken wensen wij u veel plezier met het systeem en veel zonuren toe. Met vriendelijke groet, ZonnepanelenPlus
Beste Viola, Hartelijk dank voor uw bericht. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen u veel plezier met het systeem en veel zonuren toe. Met vriendelijke groet, ZonnepanelenPlus
Beste Ruud, Hartelijk dank voor uw bericht. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen u veel plezier met het systeem en veel zonuren toe. Met vriendelijke groet, ZonnepanelenPlus
Beste Harry, Hartelijk dank voor uw bericht. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen u veel plezier met het systeem en veel zonuren toe. Met vriendelijke groet, ZonnepanelenPlus
Beste Maarten, Hartelijk dank voor uw bericht. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen u veel plezier met het systeem en veel zonuren toe. Met vriendelijke groet, ZonnepanelenPlus
Beste Irma, Hartelijk dank voor uw bericht. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen u veel plezier met het systeem en veel zonuren toe. Met vriendelijke groet, ZonnepanelenPlus
Beste Frans en Toiny, Hartelijk dank voor uw bericht. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen u veel plezier met het systeem en veel zonuren toe. Met vriendelijke groet, ZonnepanelenPlus
Beste Franky, Hartelijk dank voor uw bericht. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen u veel plezier met het systeem en veel zonuren toe. Met vriendelijke groet, ZonnepanelenPlus
Beste Arjan, Hartelijk dank voor uw bericht. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen u veel plezier met het systeem en veel zonuren toe. Met vriendelijke groet, ZonnepanelenPlus
Beste Jean, Hartelijk dank voor uw bericht. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen u veel plezier met het systeem en veel zonuren toe. Met vriendelijke groet, ZonnepanelenPlus
Beste Patrick, Hartelijk dank voor uw bericht. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Wat betreft de monteurs waar u niet over te spreken bent hebben wij deze melding bij hun neergelegd. Wij waarderen u eerlijkheid hierin want dit is niet de manier van werken voor ons. Ondanks dat wensen wij u veel plezier met het systeem en veel zonuren toe. Met vriendelijke groet, ZonnepanelenPlus
Beste G. Hanreats, Hartelijk dank voor uw bericht. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen u veel plezier met het systeem en veel zonuren toe. Met vriendelijke groet, ZonnepanelenPlus
Beste heer van Hoof, U heeft ons gisteren gebeld over een nieuwe klant. Nogmaals bedankt daarvoor, de email die ik daarna heb verstuurd was niet netjes van mij en nogmaals mijn excuses daarvoor. Maar ook wij zijn enorm druk en als wij 1 taak kunnen takelen dan is dat mooi meegenomen. Nu belde u mij gisteren en zou een adviseur met u moeten bellen om daarna met uw vriend te gaan bellen voor een afspraak Ik heb mijn oprechte excuses aangeboden voor de zinsopbouw in de email en uitgelegd waardoor ik dit zo gemaild heb. De gegevens die ik nu inzichtelijk heb betreft dat uw order op naam van uw vrouw staat. Hierdoor kon ik met uw telefoonnummer en naam geen gegevens naar voren halen. Nogmaals onze excuses.