Goede adequate dienstverlening

Duurde wat langer dan verwacht maar verder zijn we tevreden. Vooral complimenten voor de mensen die de panelen hebben geplaatst en voor de aansluiting op het net hebben gezorgd. En voor de mensen van de 'nazorg' , die de belastingzaken overnamen/begeleid hebben

Goed advies, snelle plaatsing

De adviseur heeft zich meer dan voldoende moeite en tijd genomen al onze vragen te beantwoorden. Fijne communicatie. De montage ging vervolgens zoals gepland. Snel en netjes en, zover mijn kennis reikt, helemaal juist. Er had evt iets meer uitleg mogen komen over de omvormer en de uit te lezen app. Uiteindelijk zelf ook uitgezocht en vrij helder.

Zijn heel tevreden over hoe het gegaan is met alles, en de samenwerking met iedereen Dikke 10

deskundig

Goede voorlichting vooraf. Verkoper meerdere keren terug geweest om nog eens uit te leggen wat wij niet snapten vóór wij over zouden gaan tot de aanschaf. Hulde voor zijn geduld met ons, wat oudere, klanten. Heldere communicatie en informatie verstrekking gedurende de gehele periode tot en met de oplevering van de panelen.

Snelle installatie, netjes afgewerkt, en goed advies.

Goede nazorg en netjes afgewerkt.

Goede app en vriendelijke instalateurs

De zonnepanelen werken prima,wel moest er een andere omvormer komen in het begin omdat een aantal panelen het niet maximaal deden. Er in meteen gehoor aan gegeven en een nieuwe afspraak gepland. De app werkt makkelijk en goed. Ook de telefoniste was aardig en heeft ons ook nog een taart aangebonden! We zijn tevreden!

Nette firma die afspraken nakomt en kwaliteit levert!

Overall positief over de installatie en werking van de zonnepanelen. Er ging wat mis met de aansluiting ervan op de meterkast, maar dit is uiteindelijk netjes opgelost en hiervoor zijn ze me ook tegemoet gekomen met een korting vanwege de extra tijd en kosten die ik hierdoor kwijt was aan verzekeringswerk en reparatie werkzaamheden. Ze komen hun afspraken na gelukkig!

Goede service en nazorg

Bij aanvraag waren wat dingen onduidelijk en werden niet alle kosten meegenomen. Uiteindelijk is dit wel opgelost. Daarnaast schouw niet goed uitgevoerd waardoor stroomkabel buitenom gelegd moest worden.

Schitterend

Van begin tot einde, van advies gesprek tot uiteindelijke telefonische nazorg na installatie, alles was super en naar tevredenheid. In één woord samengevat: schitterend :-)

Goede voorlichting, planning, kwaliteit en nazorg. Financieel goed als gevolg van de lage rente stand

Geweldig mooi product en goede service

Komen afspraken goed na, super.

Alles volgens afspraken geleverd.

Behulpzaam, duidelijk, volgens afspraak. Kortom tevreden en heb dit ook al bij vrienden aangegeven.

Goed overleg, prettige samenwerking, goede monteurs en geweldige nazorg.

Top kwaliteit panelen, levering volgens afspraak en een zeer strakke montage.

De hele begeleiding van begin tot eind is in één woord top. Weliswaar duurde de levering wat lang maar hierover werd duidelijk gecommuniceerd, en levering en montage is volgens afspraak gegaan. Daarbij zijn bevestiging, afwerking en instelling perfect uitgevoerd.

goede en snelle levering

Het informatie gesprek was zeer prettig met goede uitleg. Daarom ook besloten om bij deze firma de zonnepanelen aan te kopen. De communicatie daar na ging goed en we werden van alle veranderingen op de hoogte gesteld voordat ze door gevoerd werden. De uitleg met de technische man liep wat stroever. Deze zat behoorlijk in de jargonpraat en ik moest dus regelmatig om extra uitleg vragen. Maar ook dat is uiteindelijk goed gekomen zodat ik precies begreep wat er op de dag van plaatsing ging gebeuren. De mannen die kwamen plaatsen waren erg vriendelijk en kwamen professioneel over. Ze hadden alle materialen op orde en gingen rustig en beheerst aan het werk. Op momenten dat ze tegen een probleem aan stoten omdat het anders moest dan wat er op het werkplan stond, of omdat het netter zou worden als men het anders zou doen, werd ik er meteen bij geroepen om te overleggen wat ik wilde. Er is dan ook keurig werk verricht en alle rommel is meegenomen. Daar waar nodig was is er zelfs gestofzuigd. Kortom zeer tevreden over de werkwijze van Zonnepanelen Plus.

vriendelijk en behulpzaam.

Zeer prettig ervaren

Komen alles naar

Alles goed afgewerkt

Even een probleem gehad met dakdoorvoer

Goede begeleiding.

Goede service en communicatie

Goed product. Nette afwerking en goede nazorg.

Voortreffelijke begeleiding.

Vakkundig en technisch zeer tevreden.

zelfs met bewolkt weer kan er nog een lampje branden.

Alles naar behoren. Ben er blij mee.

Uitstekend.

Duidelijk antwoord op mijn vraag.

Professioneel en klantvriendelijk

Ik werd uitstekend voorgelicht over de zonnepanelen. Ook het traject met Svn en de nazorg via maasrand is goed uitgelegd en geregeld. Hele klantvriendelijke medewerkers. De installatie werd goed uitgevoerd en ook de uitleg erbij was heel goed.

Goede uitleg en begeleiding .

Macroweg 22

5804 CL Venray