Pluspunten
Zeer prettig gesprek met de persoon die ons alles heeft uitgelegd voor de aanschaf. Ze regelen de belasting teruggave voor je. Toen er problemen waren, na plaatsing, werd dit gelijk opgelost.
VerbeterpuntenVoorlichting na montage kon beter, maar dat was misschien ook omdat er een aantal onvoorziene zaken waren. Die voor een langere montagetijd zorgden. Toen ze weg waren, bleven we achter met een probleem, en ook al begrepen we dat ze verder moesten, het was wel vervelend.
Pluspunten
Alles netjes gemaakt en besteld, en snel geleverd , en vakkundig geplaatst. BTW terugvraag ook allemaal goed en snel geregeld. Raad iedereen Isogoed aan.
Pluspunten
Snelle reactie bij mails.
VerbeterpuntenVeel papier werk invullen. Dit wordt bij het introductie gesprek niet benoemt.
Pluspunten
Alles prima geregeld, zelfs de belastingaangifte voor de zonnepanelen wordt verzorgd en nog een telefoontje van nazorg of alles naar tevredenheid is verlopen en ook werd er nog een heerlijke Limburgse vlaai bezorgd!
Pluspunten
Installateurs zijn ervaren (wel ingehuurde) zzp-ers.
VerbeterpuntenFinanciële plaatje kan overzichtelijker.
Pluspunten
Zetten zich voor je in Degene die plaatste was duidelijk en netjes gewerkt Technische man reageert snel en volledig
VerbeterpuntenEfficientere communicatie Beter inmeten Tussenpersoon is inactief bij vragen Meer duidelijk zijn wie je contactpersoon is. Ik heb met meer dan 5 namen van doen gehad Veel schakels, dus veel transitiemomenten
afspraken nakomen is een dingetje. Bijvoorbeeld het beloven dat er taart geleverd word op een bepaalde dag maar niet komen. Vond het ook een beetje vreemd dat een mail met klacht niet aangekomen zou zijn en dat er na dik een half jaar pas een keer gebeld wordt om te vragen wat de ervaring was.
Planning: Juiste materialen op tijd, kan efficienter.
Pluspunten
Afspraken die gemaakt worden komt men na Als dit onverhoopt niet kan dan hoort men dit tijdig Prima
VerbeterpuntenIs voor mij moeilijk aangezien ik niets kan aanduiden
Pluspunten
Duidelijk en goed product, goede service en communicatie, echt top!
Pluspunten
Open en eerlijke communicatie. Verstand van zaken.
Pluspunten
Keurig en duidelijke communicatie , pluim voor afhandeling en plaatsing van de panelen
Pluspunten
werken goed en accuraat, ze luisteren wat de klant wil
Pluspunten
Ik heb alleen maar positieve punten en op zich is dat al bijzonder genoeg.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Goede uitleg
Pluspunten
Zeer tevreden zijn we over alles!
Pluspunten
correcte levering
Pluspunten
prima communicatie via mail, bij problemen is men telefonisch goed bereikbaar
Verbeterpuntengebruik een ander merk wifi repeater. de huidige valt steeds weg en moet dan opnieuw opgestart worden om verbinding te krijgen om met de solax app te kunnen werken