Pluspunten
Fijn bedrijf, wat echt met je samenwerkt. Je kunt erterecht met al je vragen. Mijn ervaring is dat niets teveel moeite is. Ook hun personeel is erg fijn. Ze zijn kundig en bereid om je te helpen. Werken goed en laten alles schoon achter.
Pluspunten
Levering volgens afspraak. Snel en vakkundig gelegd.
VerbeterpuntenElectro monteur liet heel vaak zijn gereedschap vallen.
Pluspunten
Samen werking is zeer goed.
Pluspunten
Snel. Duidelijk. Informatief. Veiligheid erg hoog. Netjes. En goede en nette afwerking met belasting dienst. En interesse na installatie.
VerbeterpuntenNiet echt.
Pluspunten
Ze reageren snel op vragen of opmerkingen.
VerbeterpuntenProbeer de klanten meer informatie te geven over de app waar men e.e.a. kan aflezen hoe de panelen werken
Pluspunten
de installatie is correct en netjes geïnstalleerd. alles werkt naar behoren en duidelijke uitleg van de monteurs.
Pluspunten
de opname was niet oke met de montage, die route die gevolgd moest worden was niet de juiste.monteurs wisten niet dat het hout skelet bouw was en hadden n iet de juiste monatge materialen bij zich. ik heb hun voorzien van 12 mm multiplex plaat om toch te kunnen monteren. overigens niets dan lof voor de montage
Verbeterpuntenopname minder snel en nauwkeuriger en luisteren naar klant
Pluspunten
43 punten
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Fijne klantvriendelijke wijze van communicatie. Heldere uitleg, goede kwaliteit van het geleverde werk/materiaal.
VerbeterpuntenWat mij betreft, geen.
Pluspunten
De nodige aanpassingen die nodig waren bij het plaatsen van de zonnepanelen verliep vlot en zonder onverwachte problemen.
VerbeterpuntenGeen voorstellen op dit punt
Pluspunten
alles is zeer correct verlopen zijn er blij mee
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Eerlijk en staat open voor feedback
VerbeterpuntenDe app werkt niet altijd.
Kan ik nu nog niet bedenken.
Pluspunten
Bij storing omvormer super service gehad
Pluspunten
Snel en correct geleverd afspraak is afspraak
Pluspunten
Monteurs klantvriendelijk en sociaal.
VerbeterpuntenBlijf zo doorgaan