Pluspunten
Nette harde werkers. Ze gaan niet weg voor het echt werkend is.
VerbeterpuntenCheck of alle spullen, in dit geval, stickers voor meterkast, bij de monteurs aanwezig zijn.
Pluspunten
Dit is nog bedoeld voor de vader en zoon Witjes. Monteurs en dames op de administratie erg vriendelijk en behulpzaam.
VerbeterpuntenNa dat deze familie weg is alleen maar positieve ervaringen.
Pluspunten
Levering en vertegenwoordiger waren goed
VerbeterpuntenAfhandeling
Pluspunten
als er vragen zijn over de panelen of andere zaken wordt er goed op gereageerd
Verbeterpuntenn v t
Pluspunten
Afspraak is afspraak!
Pluspunten
Het hele proces van eerste gesprek tot en met nazorg is prima verlopen. Doordat ik 3 maanden weg ging voor een pelgrimage en mijn echtgenoot op weekdagen in het buitenland verblijft heeft IsoGoed zijn uiterste best gedaan om de panelen voor mijn vertrek te installeren. Dat was iets om heel blij van te worden, zeker als achteraf blijkt dat het in die tijd erg goed weer was waardoor we 3 maanden volop voordeel hadden van de uitstekende service!
Pluspunten
Kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen.
VerbeterpuntenAanleg van bekabeling onder zonnepanelen moet professioneler. Grijze kunststof buis op een plat dak voor de kabels gaat geen 25 jaar mee en is ook nog een lelijk gezicht. Op mijn dak is een aluminium koker toegepast. Veel mooier en duurzamer. Stekkerverbindingen moeten ook zoveel mogelijk achter de beplating worden weggewerkt. Aarden van PV systemen is volgens de NEN 1010 ongewenst omdat de panelen dubbel geïsoleerd uitgevoerd zijn.
Pluspunten
De na zorg is goed
VerbeterpuntenOnze schouw wat niet iets uitgevoerd
Pluspunten
Nvt cijfers spreken voor zich
Pluspunten
Een top bedrijf die elke afspraak na komt. Top producten levert. En super gekwalificeerde monteurs in dienst heeft. Daarnaast een zeer goede nazorg geeft. Een verademing om zaken mee te doen.
VerbeterpuntenGeen, ga zo door
Pluspunten
Snelle en efficiënte levering, je kan altijd informatie vragen en krijg dan snel antwoord
VerbeterpuntenPrima zo niets aan veranderen
Pluspunten
Makkelijk om afspfaken af te stemmen op mijn agenda. Zonder problemen geïnstalleerd, Een goede nazorg voor de duurzaamheidslening.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Zijn goed begeleid met het terugvorderen van belasting geld. Evaluatie eindresultaat met een lekkere Limburgse vla
VerbeterpuntenBetere uitleg over het inzicht via internet
Pluspunten
Ongekende service en denken niet in problemen maar in oplossingen.
Pluspunten
Gebruikt eerste klasse spullen
Pluspunten
Een hele goede service
VerbeterpuntenGeen