Laden reviews...
lange leveringstermijn
7 September 2022
Hugo Huybers
Hamont-Achel
Zeer mooie trekhaak. Ik heb geen klachten. Het enige negatieve is dat ik genoodzaakt ben een nieuwe fietsendrager te kopen, aangezien deze trekhaak niet werkt met oudere fietsendragers. Ik denk dat het tijd wordt.
5 September 2022
Martin
Almelo
Snel direct 3 dagen later alles binnen..
19 August 2022
Wesley
Monnickendam
Eenvoudig te monteren, eerst moet je een Kia Niro geheel ontdoen van binnendelen achterbank, bumper en achterlichten. De handleiding voor boven genoemde demontage is te summier om het voor de 1e keer uit te voeren.
5 August 2022
Gerrit Wouters
Uden
Simpel opzoeken voor het juiste type trekhaak. Ook module soorten en trekhaakbedrading duidelijk aangegeven. Incl goede duidelijke gebruiksaanwijzing voor mijn Italiaanse trekhaak. Gunstig geprijsd.
30 July 2022
Cees
Heerhugowaard
Goed geholpen in het selectie proces en de zeeer vlotte levering! Ik raad dit bedrijf aan!
20 July 2022
Henk
Almelo
Goed gedaan
20 July 2022
Rct cleef
Sint Hubert
Erg mooi product ontvangen met duidelijke handleidingen. Na een aantal maanden een klein gebrek geconstateerd aan de trekhaak en dit is, zeer plezier onder garantie verholpen. Top geregeld!
14 July 2022
Jaguar
XF
20.06 besteld 21.06 geleverd. Super vriendelijke bediening en een super goede service. Een echte aanrader.
12 July 2022
Bert
Nijmegen
Onjuiste trekhaak ontvangen, achteraf blijkt dat de inhoud van het bestelde pakket op de site al onjuist was. Wel voor het juiste voertuig besteld incl vermelding van het kenteken. Na contact is wel de juiste trekhaak gestuurd en de andere netjes opgehaald. Helaas heeft dit meer tijd van de planning in beslag genomen.
3 July 2022
Bryan
Ittervoort
Trekhaak besteld met kabelboom , keurig geleverd , zag er perfect uit en ook contacten liepen goed
30 June 2022
Rijk
Veenendaal
De trekhaak was heel vlug geleverd op het gevraagde adres. Alles was zoals beschreven. De prijs was viel heel goed mee.
29 June 2022
Frankie
Veurne
Goed en super geholpen
28 June 2022
Feroz
Haarlem
tgv mishandeling van het pakket door DHL is de trekhaak incompleet en vernield(hoe krijg je het voor elkaar), hangend in DHL-tape, met veel vertraging aangekomen. (kennelijk is het geen favoriet pakket(je) Na melding (en foto's) aan Trekhaakdiscounter is er direct telefonisch contact geweest, resulterend met een nieuwe levering van een nieuwe trekhaak (van een bekend merk). Zonder mankeren.
24 June 2022
Paul
Heemskerk
Ik heb een super goede ervaring met dit bedrijf.
24 June 2022
André
Genemuiden
Volgende keer weer
4 June 2022
Ron
Putten
goede service bij vragen vlot en goed geholpen produkten passen goed en de bekabeling ook goed met duidelijke omschrijving
2 June 2022
ton
nibbixwoud
*****
28 May 2022
Sandor Balla
Zwaag
prima bedrijf, top service…!!!
12 May 2022
Ron
grave
Mijn ervaring is goed met dit bedrijf.
3 May 2022
Harry van der Marel
Naarden
De trekhaak past goed en de 7 polige stekker was ook goed aan te sluiten met de beschrijving die erbij was.
27 April 2022
Jan
VALKENSWAARD
De bestelling werd in 2keer geleverd, n.l. het ene deel(kabelset uit Ned) was er al heel snel, en het tweede deel (trekhaak)moest uit Polen komen, was echter toch binnen een week binnen. Al met al ben ik heel tevreden.
22 April 2022
G.H. Boschman
Schoonebeek
De geleverde trekhaak en de kabelset bleek prima te passen op onze auto. Dit maakte de montage voor mijzelf goed uitvoerbaar. Ik ben heel tevreden met dit product.
18 April 2022
Hedzer
Ugchelen
Jammer van de verkeerde kabelboom afsturen herstel verliep goed
29 March 2022
harrie jansen
Baak
Heb verder niet zo veel aan het bovenstaande toe te voegen. Het duur de even voordat ik door had dat het bestelde in twee verschillende pakketten en op verschillende tijden bezorgd zou worden. Maar dat stond wel duidelijk op papier en toch maakte het me nog wat onzeker vooral omdat het pakket uit het buitenland veel langer duurde dan het andere.
15 March 2022
Wim