2 CD's gekocht, goedkoper dan bv bol.com

zeer goed, prijs was goed en bezorging ging vlot, keurig verpakt

De op die ik heb besteld werd vrijwel meteen ingepakt en ik had hem de volgende dag al in huis, echt heel fijn!

Online had ik een cd besteld. De volgende dag had ik het al in huis. Het was keurig ingepakt.

Alles ging goed, snel verzonden, goed verpakt.

Goed verpakt, snel geleverd

Platen goed verpakt en snel geleverd

Ik had 2 lpees besteld maar ontving 2 cd's

De cd's waren wel vd juiste artiest

"Goede service.

De titel is: "Kiss Alive 2." En niet ii. Deze cd is remastered. Maar het valt mij op als ik de 15 Kilohertz band normaal zie tijdens de weergave. Dan slaat deze niet uit. Pas na verhoging ervan slaat de 15 Kilohertz band wel uit. En dat had voor mij ook standaard gemoeten. Dit album had ik natuurlijk op L.P. En later van een C.D. op één cassette van hoge kwaliteit gezet. En natuurlijk doe je dat zonder Dolby. Maar de Cassette decks worden niet meer gerepareerd. En dan heb je een megaprobleem. Ook vanwege de 40 Graden zijn veel Rubberen lussen stuk gegaan. En die zitten niet alleen in Cassettedecks.

Hele goede ervaring met SOUNDS,en hele goede srvice.

Altijd perfect geen byzonderheden.

Goede informatie en snelle levering

Goede overzichtelijke informatie en het artikel snel en netjes geleverd.

Prima prijs, snelle levering. Aanbevolen!

Goed, snelle levering.

Twee dagen na de online Bestelling al geleverd. Redelijke prijzen. Ook een groot assortiment,

Supersnelle levering

Bestelling volgens afspraak binnen twee dagen geleverd

Hele nette service

Hier kom ik graag of bestel via internet. Uitgebreid assortiment en een keurige levering. Nooit problemen mee. Tot een volgende aankoop.

Snelle levering, zorgvuldig verpakt

Gewoon goed

Perfect!

Snelle verzending en goede en veilige verpakking A+

Snel, klantgericht, zorgvuldig: Sounds!

Zeer snelle verwerking en verzending; erg klantgericht bij aanvullende vragen.

Alles was snel en goed geregeld.

Cd besteld die moeilijk te krijgen is. Ruim een week levertijd, maar dat maakt me niet uit! Ze hebben de CD kunnen leveren!!! Ik ben superblij met zo'n service. Eindelijk weer een Cd/platen winkel die service biedt.

Altijd geleverd

Bij sounds heb ik meerdere malen een bestelling gedaan en is altijd goed aangekomen. Soms zat er een kleine beschadiging op. Een tip gebruik iets van bubbeltjesplastic of ander beschermend papier voor de albums!

Correcte communicatie. De status bande bestelling zijn goed te volgen en verder snelle levering Ik zou Sounds zeker aanbevelen aan anderen

Altijd goede en correcte leveringen

Goed, redelijke prijsstelling en prima leveringen.

Mijn eerste ervaring met Sounds is zeer goed.

Zelf ben ik een Muziek liefhebber. En natuurlijk heb ik de gekochte cd. Zelf nog in een lp versie. Heb een kopie op cassette. Opgenomen zonder Dolby. Omdat dat de opname niet ten goede komt. En dit is een "Remasters" versie. En dat is de ware opname ook niet ten goede gekomen. Gewoon afdraaien en de Equalizer band van 15 kilohertz slaat niet uit. Verhoog je de 15 kilohertz band met plus tien. Dan slaat deze wel uit. En de cd titel is: "Kiss. Alive 2. De twee Romeinse Cijfers staan gewoon voor 2. En niet voor ii. Maar daar ga ik niet over klagen. Ik houd de c.d. en mocht ik weer wat leuks vinden dan weet ik dat ik aan jullie een mooie leverancier heb.

Snelle bezorging

Snelle bezorging, goede priis

Duidelijk in mail hoever t met bestelling is Na mail van mij, meteen antwoord terug Zeer fijn Zal zeker nog keer bestelling doen

Supersnel en netjes

Supersnelle levering en echt goed verpakt. Vinyl zonder beschadigingen aangekomen. Echt blij!

Brabantse Turfmarkt 83

2611CM Delft