Prima dienstverlening en snelle levering!

Geen enkel minpuntje!!!

Rappe reactie

Er werd snel, binnen 20 minuten via de mail gereageerd op de door mij bestelde CD. Zondag besteld, woensdagochtend in huis.

Goed aanbod, goeie service en prijs

Beste prijs voor een gekozen plaat bij sounds en volgende werkdag geleverd. Tweede keer besteld en so far so good. Dank!

Bestellen, bevestiging, verzending, netjes verpakt, blije klant

supersnel top geregeld

kan niet sneller en supergoed geregeld

Goede producten en snelle levering

Heeft veel op voorraad

Geweldige klantenbinding

Correcte alevering van mijn bestelling. Precies zoals het hoort te zijn.

Op tijd en precies ontvangen wat ik wilde.

Zie boven.

Snelle en vlotte levering.

Alles snel thuisgeleverd. Ga zeker nog meer hier bestellen.

Contact was goed, levering iets minder.

Levering was later dan gepland. 1 item bleek niet leverbaar. Netjes daarvoor mijn geld retour ontvangen. Als de leverdatum wordt overschreden of iets is niet leverbaar is, kunnen ze ook zelf eerder mee komen. Nu moest ik er naar vragen, maar kreeg ik wel keurig antwoord,

2e bestelling ook weer top

1e x kwam ik zelf de bestelde LP’s ophalen en rondneuzen in de winkel. 2e x een cd besteld. Ook allemaal top. Snel en goed verpakt.

Item goed beschermd, kwam in perfecte conditie aan :)

perfect

super snel

Veel aanbod, goede prijs, vriendelijk

Via2, had ik gehoord over het drieluik van De Stand van de Zon, De Stand van de Maan, De Stand van de Sterren. Op de website van Sounds kon ik alle drie bestellen voor een goede prijs. Twee van de drie DVD's waren snel binnen, maar de derde was het onzeker of die nog leverbaar was. Uiteindelijk kon ik via Marktplaats, De Stand van de Zon scoren. Zonder moeite kon ik, met bijbetaling, de order (vanwege de niet leverbare derde DVD), aanpassen voor Everyone Stares - The.. .. Police Inside Out. Bij het ophalen waren ze net dicht (blijkbaar door corona, aangepaste openingstijden), maar een winkelmedewerker zag mij buiten staan, en toch mocht ik uiteindelijk naar binnen om de bestelling te komen ophalen. Binnen in de winkel word ik altijd blij van, van alle mooie collecties die Sounds heeft. Je ziet ook de mensen die daar werken met veel plezier en met veel liefde van muziek.

Zeer goed.

Snelle en goede service.

Ruim assortiment, aantrekkelijke prijzen, snelle levering.

Deep Purple - Live in London. Die vind je niet snel, maar bij Sounds wel. Dit gekoppeld aan een aantrekkelijke prijs, gekoppeld aan een snelle levering. Wat wil je nog meer?

Bij Souds vond ik de cd's die ik zocht voor een redelijke prijs

Goed assortiment, lage bezorgkosten, leuke cd als kado bij de levering

Geweldige service

AL jaren op zoek naar CD van The Seekers en Sounds had hem. Ik had telefonisch contact opgenomen en een jongeman gaf aan: die hebben wij en er is nog 1 exemplaar. Ik bestelde- en betaalde meteen. Opnieuw gebeld: een jongedame stond mij te woord en ik gaf bovenstaande aan. Gelukkig zag zij mijn bestelnummer maar had nog geen betaling binnen. Ik gaf aan dat dit niet kon wat ik had net 3 minuten terug betaald. Ik gaf aan dat er nog maar 1 exemplaarwas, en zij heeft de CD direct voor mij apart gelegd. De volgende morgen kreeg ik hem al. Klasse! bedankt liev medewerkers van Sounds

Mooie collectie LP's! Snelle levering.

CD,S

Service en kwaliteit is goed.

Goede service, betaalbaar en zorgvuldig

Ik had wat vragen over de levering van het product, en Sounds Delft reageerde dezelfde dag nog! Goed verpakt en product voor een goede prijs weten aan te schaffen. In één woord: excellent

Snel, scherp geprijsd en vriendelijk

Wat een geweldig brede en diepe collectie, ook al zijn niet alle prijzen concurrerend. En wat een fijne, klantvriendelijke medewerkers, een verademing in een tijd van anonieme onlineshops! (Enige tip, hoeft niet openbaar: kijk naar de prijzen op jpc.de en probeer vergelijkbare deals te regelen met de distributeurs.. Neemt het volume toe, dan nemen de verzendkosten per item af en bestelt al gauw niemand meer in Duitsland. Ik help graag om de klantvriendelijke aanpak bij groeiende business te bewaren, is mijn vak ;)

mooie zaak.

Ik ken ze eigenlijk van het oude pand op de jodenstraat. Ik was op zoek naar toto albums. En dan kom je wat geks tegen waar sommigen van toto op mee speelden. Bijv. de band los lobotomys. die cd kocht ik daar. Nu op de nieuwe lokatie ga ik binnenkort of er nog elpees zijn.

Zeer betrokken en altijd hulpvaardig

Ik krijg altijd advies en suggesties als ik erom vraag. Heel erg enthousiast over muziek. Ik ga daar altijd blij weg en 9 van de 10 keer met een LP of CD.

Brabantse Turfmarkt 83

2611CM Delft