Fijne winkel, heldere website

Veel titels op voorraad, snelle levering. Alles netjes verpakt.

Hebben vaak zeer goede aanbiedingen en titels die niet overal voorradig zijn. Snelle bezorging.

Daar kan bol.com nog een puntje aan zuigen.

Het aanbod is up-to-date. De website werkt handig. 24 uurs levering geen probleem en de communicatie is prima. Top dus.

Snelle levering!

Netjes verpakt en snel verstuurd, fijne site

Alles sneller binnen dan de levertijd!

Netjes ingepakt en sneller binnen dan de levertijd. Bijzonder groot aanbod en heeeeel veel op voorraad

Top platenzaak.

Een top platenzaak. Ik ken echter alleen de webshop maar deze is dan ook erg goed. Spullen zijn goed verpakt en worden snel verstuurd.

Vandaag besteld, gisteren in huis!!!!

Snel bezorgd, volgende dag. Top!

Geld terug bij ophalen bestelling, beter wordt het niet!

De service bin Sounds is persoonlijk, oprecht en uitgebreid. Van de leuke aanbiedingen tot de extra moeite om toch nog even achter die bestelling aan te gaan die niet meer leek te komen. Want die kwam daarom alsnog. En iets goedkoper dan betaald, dus mét refund voor het verschil. Beter wordt het niet, toch!

Bijzondere plaat op bijzondere dag opgehaald

Fijn geholpen, zowel online als in de winkel. Voorafgaand aan D-Day heb ik de colored vinyl Band of Brothers besteld met de bedoeling deze te draaien tijdens onze brouwdag bij StadsBrouwerij De Goudsche Leeuw voor ZonnigeToekomstBier / BrightFutureBeer. Aangezien ik teveel wil dat in een dag past, lukte het helaas niet om dit te realiseren. De dag van de uitvaart van mijn 2e vader ben ik samen met mijn zus naar Delft gegaan. Daar hebben we fijn na kunnen praten en genoten van de mooie stad en van een lekker Duvel biertje. Om te proosten op het leven van Peter. Thuis aangekomen liet in de LP zien aan mijn vriend. Toen pas ontdekte we dat deze plaat is geperst ter ere van 75 jaar D-Day, waarvan er slechts 750 zijn gemaakt. Bijzonder! In tijden van corona is het belangrijk om te vechten voor onze gezondheid EN kwaliteit van leven. In het Engels zeggen ze: stay SOUND! Wat mooi dat ik juist deze plaat bij SOUNDS heb gekocht. Geniet van de 'muziek' die het bitterzoete leven met zich meebrengt.

Een goede prijs met een snelle en prettige service

Duidelijke en heldere service

De door mij bestelde CD lag zeer snel en goed verpakt op de mat. Zeer tevreden.

Snelle levering en goede kwaliteit van het product

Mijn bestelling werd de volgende dag al geleverd en het was van goede kwaliteit

uitstekend!

vlotte afhandeling en een snelle levering.

Had 2 cd's van The National besteld, ze waren al een stuk goedkoper dan bij een andere webshop waar ik ze wilde bestellen en de levering was ook snel. Zeker de moeite waard om vaker iets te bestellen

De bestelling was snel geleverd, gewoon goed.

Top en snelle levering

Een 2cd bestellen om 1655 en al volgende dag in huis

Zeer gebruikersvriendelijke, vlotte en efficiënte procedure

Vlotte en duidelijke verwerking

PROFESSIONEEL EN SNELLE LEVERING

Altijd fijne ervaringen met SOUNDS, nooit geen gedoe, gewoon professioneel, klantgericht handelen en een supersnelle levering.

Prima communicatie, snelle levering

Mooi vinyl, prima communicatie, goed verpakt

Snel en correct.

Bestelling geplaatst, duidelijke me communicatie zodat je weet wat je te wachten staat. Prima webshop.

Helemaal super

Altijd snelle verzending, hooguit 2 werkdagen en dan heb je het in huis! Artikelen zijn ook helemaal in orde, en de prijzen zijn voordeliger dan andere verkopers!

Zoals altijd weer top.

Fijne platenzaak, levering is top.

Correct en snel.

Correct, snel, vriendelijk.

Leuke prijzen en korte levertijd, heel goed.

Wel jammer dat je ook verzendkosten betaald als je voor een groter bedrag besteld.

Goed, snel, goede prijs

Snelle levering voor goede, redelijke prijs (tov concurrentie) Groot repertoire in deze ‘CD onvriendelijke’ tijd

Brabantse Turfmarkt 83

2611CM Delft