Pluspunten

De enige internetwinkel voor cds met paypal betaling. Dit is veel makkelijker dan IDEAL. Mooi assortiment en goede prijs voor verzenden.

Pluspunten

Goede communicatie, snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en snel contact, uitgebreide keuze met het hart op de goede plek.

Wanneer een deel van een order niet meer leverbaar is niet meteen alsnog op laten sturen. Ik had geen mogelijkheid meer tot annuleren (ik had een album + een EP besteld, EP bleek niet meer leverbaar maar de bestelling werd wel meteen afgemaakt en gemarkeerd als verzonden waar ik niks meer aan kon doen).

Pluspunten

snelle levering goede prijzen groot assortiment Als iets niet leverbaar is, snel je geld retour

Als een bestelling langer wegblijft dan op de site vermeld wordt, dan eerder een email met waarom.

Pluspunten

Snelle levering, heel netjes geregeld

Pluspunten

Snelle levering en bestelgemak

Pluspunten

Gemakkelijk besteld, betaald, bestelling kunnen volgen, en zeer snel geleverd, zelfs voor sinterklaas. Geen opmerkingen. Kwam ook zeer betrouwbaar over.

Pluspunten

Mooie website en de levering van de cd ging snel.

Pluspunten

Vandaag besteld, morgen al in huis. Geweldig!

Pluspunten

Snelle verzending en keurig verpakt. Niet duur.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Als zij later leveren dan beloofd dan betalen zij uit eigen beweging een gedeelte van het aankoopbedrag terug

Als een terugbetaling binnen 5 werkdagen wordt beloofd kan deze termijn ook maar beter gehanteerd worden in plaats van overschreden.

Pluspunten

Vlotte bestelling + vlotte betaling =vlotte levering In flitsende conditie

Pluspunten

duidelijke bestelprocedure via de website, snelle levering met goede verpakking

bezorgkosten zouden voor rekening van bedrijf moeten komen wanneer je voor een groot bedrag besteld. DE meeste bedrijven vragen boven de 20 euro geen bestelkosten meer, en dat zou dit bedrijf ook sieren.

Pluspunten

Ik had een CD van Julio Iglesias besteld, ik had hem eerlijk gezegd eerst ergens anders besteld maar die kwamen hun beloofde afleverdatum niet na, ik heb hem hier besteld op 3 december en zaterdag 4 december had ik hem binnen, echt supersnel en ben helemaal tevreden !!!

Pluspunten

goede, snelle levering. Er was een probleempje, en daarvoor is met veel begrip en zonder gedoe een prima oplossing voor aangeboden

geen

Pluspunten

Lage prijzen keurig verpakking Snelle service

Pluspunten

Prima service met snelle levering! Met de allerbeste prijzen.

Pluspunten

snel en goed(koop)

Pluspunten

Ik kon het product makkelijk vinden. Ik werd prima op de hoogte gehouden van de stand van verzending.

Ik zou niet weten wat voor verbeterpunten er zijn.

Pluspunten

Snelle verzending

Brabantse Turfmarkt 83

2611CM Delft