Snelle levering tegen zeer aantrekkelijke verzendkosten.

Snelle levering tegen zeer aantrekkelijke verzendkosten.

snelle afwerking en product 100%

na een ervaring bij een andere aanbieder waar ik een misdruk kreeg toegestuurd is Sounds een goede ervaring

Snelle levering, producten goed verpakt en goede prijzen in vergelijking met andere leveranciers.

Dinsdagavond 2 lp's besteld en deze donderdagochtend in goede staat ontvangen.

Goede, snelle levering en hele mooie kwaliteit. Ben super tevreden!

Snel en netjes, werd goed op de hoogte gehouden wanneer verstuurd en de CD's in goede conditie ontvangen in de brieven.

Artikel conform omschrijving en snelle verzending

Het artikel voldoet aan de verwachtingen

Snelle afhandeling bestelling. Goed verstuurd in degelijk verpakkingsmateriaal. Items in goede conditie ontvangen.

Mooi op tijd geleverd, prima verpakt.

Pas bericht gekregen dat een bepaalde cd eindelijk weer leverbaar was, import uit Japan. Daar drie lp's bij besteld. Het geheel kwam op de afgesproken datum, de bestelling was prima te volgen met track & trace, alles kwam heelhuids aan dankzij de stevige verpakking.

Gewoon goed!

Prima zaak!

Supersnelle en correcte levering tegen een eerlijke prijs!

Omdat mijn moeder 80 jaar werd en ik pas op het laatste moment een cadeau-idee kreeg 's nachts besloot ik op zoek te gaan naar een muziek cdalbum met nummers uit de jaren '60. Deze moest echter wel binnen 48 uur bij mij in huis zijn. Na enig speurwerk kwam ik uit bij Sounds. En wat ze beloven maken ze waar. De uitgekozen cd lag binnen 2 dagen, keurig vetpakt, in mijn brievenbus. En mijn moeder is er superblij mee en kent van de 5 cd's alle nummers! Dank jullie wel!

Goed prijs voor product, snelle levering.

Elpee besteld en volgende dag in huis. Betere prijs niet elders gevonden. Goede terugkoppeling per mail over de bestelstatus.

eerste bestelling uitstekend

eerste bestelling gedaan prijs bezorgtijd en kwaliteit waren allemaal in orde

In 1 woord : geweldig !

In 3 woorden: heel erg geweldig !!!

Snelle en eerlijke services

Snelle levering en goede verpakking van de verzending

Altijd perfecte service!

De eerste keer dat ik wat bestelde was een wat zeldzamer album van de Kpop koning G-Dragon, nergens te krijgen maar Sounds had hem wel. Omdat ik de site niet kende toch wat huiverig maar toch besteld. Sounds heeft super service en een geweldige communicatie. Heb er nu al diverse keren besteld en altijd perfect, ik kan iedereen deze site aanbevelen.

Kocht een lp wat niet veel verkrijgbaar was, en deze is de volgende dag nog geleverd in perfecte staat. Klantenservice was ook erg vriendelijk.

Goed geregeld!

Eerder advies ontvangen om bestelling te plaatsen via internet ipv uitzoeken in winkel (ook niet mijn hobby). Nu voor bezoek aan Delft internet order geplaatst en pakket lag snel klaar. Top geregeld!

very good

very good service fast delivery packaging good condition when received very good ,I will def show with sounds again thank you ,,

Snel en correct

Snel en correct geleverd

Snel bezorgd en goed/veilig verpakt!

Gewoon super goed.

Het is altijd optijd geleverd. Als het een dag langer zou duren kreeg ik ook direct een mailtje in mijn mailbox. Dat vond ik heel goed en ook klantvriendelijk. Verder geen opmerkingen gewoon super goed.

Snel en goed

De bestelling ging snel en doordat er ophalen in de winkel in Delft stond kwam ik erachter dat ik vlakbij de winkel woonde en had ik de plaat uiteindelijk veel eerder binnen dan als ik bezorgen had gekozen.

Snelle levering en goede prijs

Mijn bestelling is heel vlot binnengekomen en ik was veel minder kwijt dan bij een bijvoorbeeld bol.com. Prima service. Ga ik vaker zaken mee doen.

2 CD s besteld Goed gecommuniceerd per mail Levertijd afhankelijk van beschikbaarheid en post levering Goede prijs/kwaliteit

Brabantse Turfmarkt 83

2611CM Delft