Uitstekendeservice

Na het zoeken op Google waar ik niet echt betrouwbare adressen Of uit het buitenland moest kopen.. heb ik de originele album bij Sounds kunnen kopen.. Eerst gebeld daar krijg ik het antwoord wij gaan proberen het bij ERATO de platenmaatschappij te bestellen. Het is een album cd-dvd registratie van een nieuwe Opera in het spaans "Ofeochaman" opgenomen in Bogota Colombia. Ca. 5 jaar geleden.. Dus zeer beperkt verkrijgbaar in Europa... binnen no time geleverd. . Mijn welgemeende dank aan Sounds...

Prima webshop, ruim gesorteerd snelle levering.

DVD's snel geleverd, binnen 2 dagen geleverd. Goede prijzen, fijne klantenservice. Goedkoper als bestellen bij Bol.com.

Super tevreden!

Ik ben super tevreden met het album dat ik besteld heb, en met de service. Het album arriveerde in geweldige staat en binnen de week. Ga meteen een tweede album bestellen!

Prima service en snelle levering

Betaalbaar en goede service

Mooie internetwinkel

Alles was prima in orde!

Helder en snel

Via een prijsvergelijking bij Sounds terechtgekomen, met enige aarzeling. Maar die aarzeling was niet terecht. De cd is goed verpakt en vlugger dan de vermelde levertijd bij mij in de brievenbus beland.

Vlot en prettig

Cd's besteld. De bestelling was veel sneller binnen dan aanvankelijk gedacht/ verwacht. Fijn!

Mooie prijs en snelle levering

Via bol.com cd gezien die via Sounds verkocht werd. Was nieuwsgierig dus ook even op de eigen site gekeken: veel goedkoper incl verzendkosten! Daarom direct gekocht en daar heb ik geen spijt van!

Geweldige service!

Snel besteld en snel in huis! Ook veel keuze op de website!

helemaal top

Supersnelle verzending en levering + de kwaliteit is top!

Ondanks het lange wachten, werd er bij een zetje actie ondernomen en is de lp op korte termijn verzonden.

Gewoon goed

Plaat van metallica gekocht. Gekocht op zondag. Dinsdag binnen. Plaat speelt super. Goed verpakt. Niet te duur Gewoon goed

goede collectie cd s voor goede prijs

duurde wel lang voordat de cd s aankwamen

Goede communicatie, goed product, snelle levering!

Ik had iets besteld en het is mooi en snel binnen gekomen. goede prijzen ook!

Prima sevice! Kreeg een verkeerde plaat toegestuurd maar heb even terug gemaild en kreeg retourlabel en nieuwe plaat al heel snel toegestuurd! Ik ben tevreden

Fantastische service, altijd top

Hier vindt je een uitgebreide keuze aan muziek. Ik raad jullie aan iedereen aan. Jullie zijn Top.

Gewoonweg super!!!

Levering was top. Week eerder dan verwacht. Goed verpakt. Prijs was goed. Alles naar wens.

Goedkoopste winkel die ik kon vinden en een geweldige service sommige hoezen waren licht beschadigd aan de hoeken maar bestel voortaan al mijn platen hier

Snel

Goede prijs/veel keus/snel geleverd

Uitstekend!

LP besteld van dr.dre Snel geleverd en is niks mis mee. Ik ben regelmatig op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling, dit is super fijn.

CD in goede staat ontvangen, snelle reactie klantenservice

CD moest bij de leverancier vandaan komen, maar desondanks snelle levering. Snelle reactie van klantenservice.

uitstekende service

Sounds heeft het prima voor elkaar!

Goed en goedkoop

Snel en goedkoop geleverd

Snel!

Snel geleverd, goed verpakt!

Brabantse Turfmarkt 83

2611CM Delft