zelf 's-nachts bestellen is mogelijk

Wat een verrassing om midden in de nacht een bestelling te kunnen plaatsen en haar twee dagen later in de bus te vinden!

Prima keuze en redelijk rap!

Normaal ben ik klant bij Concerto in Amsterdam maar deze plaat hadden ze daar niet meer. Ik ben blij verrast met de levering via sounds.

Op speurtocht naar een specifieke LP bij Sounds terecht gekomen. Omdat het een cadeau is en met de vertraging bij de post was het spannend, maar besteld met Pasen, en al op de donderdag geleverd. Nette prijs. Verpakt in een stevige kartonnen doos. Bedankt!

Nette website, levering volgens afspraak.

Goed gesorteerd tegen een reële prijs

Eerste kennismaking met Sounds. Gevonden wat ik zocht en wat bij anderen niet op voorraad was. Snel besteld en snel ontvangen

Prima!!

Ik heb een album gehaald en het kwam in een super goede staat! Ik ben er super blij mee! Heel erg bedankt!

Snel en goed

Niks op aan te merken.

Uitstekend assortiment!

Vriendelijke, behulpzame medewerkers en snelle levering.

Mijn Covid19 platenzaak.

Groot assortie, snelle levering

Lekkere snuffelzaak; fijne mensen!

Zelfs in Coronatijd een plezier om bij te bestellen en te bezoeken!

Fijne winkel

Ik kom hier heel vaak en ze hebben veel op voorraad. Aardige medewerkers die je graag helpen en veel verstand hebben van de muziek. Ik ben heel blij met deze zaak maar mijn portemonnee niet :)

Geweldige collectie en super service

Ik heb nu 2 keer vanuit Zwitserland een bestelling geplaatst bij Sounds en ik ben super tevreden. De levering is super snel, prima verpakt en Sounds heeft een collectie vinyl om je vingers bij af te likken. Prijzen zijn zeer netjes en de uitvoeringen uitstekend. Bijvoorbeeld een MFSL van Derek and the Dominos, red vinyl van Miles Davis, super! Ga snel weer bestellen

Heel tevreden met de aankoop. Snelle levering.

Zeer goed!

Heel tevreden met het aanbod en jullie respons op de aanvraag over de voorraad, kreeg direct een mail terug en kon meteen bestellen. Pakketje kwam goed ingepakt aan, zonder schade aan de LP. Zeer blij mee en zal zeker nog een keer online bestellen.

Zeer snel geleverd en goed verpakt! Blij :-)

Goed verpakt en zeer snel geleverd.

Binnen 24 uur na bestelling geleverd.

Gewoon goed verpakt en snel geleverd

Uitstekende dienst, goede prijs en op tijd.

Positief wat betreft geleverde diensten en snelle bezorging tijdens deze vreemde coronatijden.

Snelle levering en klein misverstandje direct en netjes rechtgezet! Fijne medewerkers aan de telefoon!

Snelle levering, dure verzendkosten

Ik ben erg blij met mijn bestelling en het verloop daarvan bij sounds. Levering kwam veel eerder dan voorspeld en in goede staat. De verzendkosten van €6,- zijn alleen een beetje duur, maar het werd wel snel en goed geleverd.

Snelle levering en sterke collectie

Werd razendsnel gebracht en ik werd goed op de hoogte gehouden. Ze hadden een plaat waar ik sl heel lang naar opzoek was!

Toppie!

Veel keuze en een snelle en goede levering!

snelle levering ,goede kwaliteit

fijne winkel ,snelle levering

Uitstekend assortiment, mooie aanbiedingen, tegenvallende ervaring

Twee lp's in de aanbieding besteld, betaald en bevestiging ontvangen. Vervolgens bericht dat één van de lp's niet meer beschikbaar was, deel bedrag werd teruggestort. Daarna pakket ontvangen met een niet bestelde lp. Gebeld, paar dagen later alsnog de juiste lp ontvangen plus retouretiket om de niet bestelde lp terug te sturen. Alles goed en snel afgehandeld, maar wel wat omslachtig zo.

Snelle levering.

Brabantse Turfmarkt 83