Prima service, snelle levering

Goede en snelle service!

Goede snelle en prima service. Meteen op post andere dag binnen. In de winkel ook altijd vriendelijke en fijne mensen! Ga zo door!

Sounds is een fijne platenzaak, zowel om ‘live’ te snuffelen als online.

Zó moet een platenzaak eruit zien en ruiken; veel keus, special items, bakken vol LP’s en CD’s. Ouwerwets genieten...

Perfekt

Snelle levering , lp voor prima prijs van een zeer overzichtelijke site.

Uitmuntend!!!

Geweldige winkel, goede prijzen, goede service.

geen goede ervaring

de levering heeft lang op zich moeten wachten, en deze CD kun je niet afspelen op een CD speler

Goede prijs, snelle levering. Prima dus.

Uitstekende winkel

Sounds heeft veel LP’s op voorraad, zo ook in dit geval. De levering van de LP’s was conform aangekondigd mailverkeer, transparant, snel en keurig verpakt. De LP’s zijn van prima kwaliteit, uitstekend!

snelle afhandeling en bezorging!!!!

top

Uitstekend 5 sterren.

Altijd goed netjes en snel en goed verpakt, Je wordt bij iedere handeling netjes op hoogte gehouden via de mail. Een Aanrader!!!

Goede Service, Snelle Levering

Altijd tevreden over SoundsDelft. Wordt netjes per mail op de hoogte gehouden, wat er wel of eventueel niet op voorraad is Veel Muziek Cd's en Lp's op voorraad, heerlijk sound winkel!

Goede Service, Snelle Levering

Wordt per mail op de hoogte gehouden, wat er wel of eventueel niet op voorraad is Veel Muziek Cd's en Lp's op voorraad

geweldig

gewoon geweldig jullie geeven duidelijk aan wat jullie gaan doen dat vind ik echt geweldig van jullie daarom krijgen jullie van mij een voldoende daarvoor julie krijgen van mij een 10plus

Snel en veel

Geweldige collectie, super snelle levering. Top

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit spullen

Al jaren een goede platenzaak met passie voor groot diversiteit aan muziek.

Altijd tevreden over SoundsDelft. Omdat ik inmiddels niet meer in Delft woon bestel ik soms online en de verzending en communicatie zijn naar mijn ervaringen altijd vlot.

Zelfs in deze tijd snel in huis

Zelfs in deze tijd een goede service en na een dag al in huis. Mijn complimenten.

Goed!

Goed op tijd. Goed verpakt. Goede platen.

goede cd zaak

hele snelle goede levering

Een heel positieve eerste bestelling online

1cd was niet leverbaar binnen 5 dagen zou er 5euro teruggestort worden maar binnen 24uur stond die 5euro alwéér op mijn rekening ZEER BETROUWBAAR .

Topplaten voor een spotprijs

Op mijn verlanglijstje konden weer wat LP’s geschrapt worden doordat Sounds met een aantal scherpe aanbiedingen kwam. Door de rappe levering kon ik snel genieten van mijn nieuwe aanwinsten.

👌

Super snelle correcte afhandeling

Er wordt super snel geleverd, en mocht de LP wat langer op zich laten wachten is dat goed te volgen via je account en wordt correct op de hoogte gehouden

Knowledgeable, friendly and smooth.

Altijd een plezier om juist bij Sound Delft mijn vinylhonger te stillen. Ruim assortiment.

Vlotte, nette levering, niets op aan te merken.

Zeer tevreden. Vlotte, nette levering, niets op aan te merken.

Brabantse Turfmarkt 83

2611CM Delft