Efficiënte afwikkeling van mijn order

Had de volgende dag mijn bestelling binnen. Erg vlot gezien de huidige situatie.

Makkelijk bestellen en snelle levering.

Vlot, probleemloos, attente klantenservice.

Per abuis had ik een cd twee keer besteld. Kreeg dezelfde dag nog een mailtje van een medewerker die wilde controleren of dit opzet was, of een vergissing. Chapeau!

Geweldig...!

Eenvoudig bestellen, goede communicatie na bestelling, supersnelle levering.

Positief

Makkelijk bestellen en volgende dag thuis

Kom al jaren in de winkel maar door het Corona virus gebeuren nu een keer online besteld. De site ken ik al omdat ik deze wekelijks bekijk voor nieuwe releases van albums. Het bestellen gaat heel makkelijk en overzichtelijk.

Goede service en goede producten

Ik bestel regelmatig bij sounds (of bij een van de onderwinkels) en heb altijd plezier van mijn bestelling, en komt altijd optijd

altijd goeie service

ik heb meerdere keren bij sounds besteld, altijd goeie service en snelle levering

De ene dag besteld en de volgende dag in huis. Supersnelle service met duidelijkheid mbt de levering

Hartelijk dank voor de supersnelle service. Ik ben een zeer tevreden klant en bestel "mijn" muziek alleen nog bij sounds. Duidelijke informatie via de mail mbt de levering, ook wanneer het product even niet op voorraad is. Top!!!

Binnen 1 dag de bestelling in huis!

Snel en makkelijk

Het is snel binnen gekomen en mijn bestelling kon ik makkelijk veranderen

Assortiment

Breed aasortiment en snelle levering

Gewoon goed!

Gewoon goed. Snelle levering.

Goede bezorging en correcte bestelling

Bestelling duurde een paar dagjes. Maar hierna werd het product perfect bezorgd.

Fijne winkel, aardige mensen

Goede collectie, snelle bezorging en vriendelijke medewerkers. Prima service dus!

Top winkel, aanrader voor elke muziekliefhebber

Een bedrijf dat dient als rolmodel voor velen met een vakbekwaamheid die als muziek in de oren klinkt. Zelfs ten tijden van grote beproevingen en moeilijkheden verliezen geen glans.

De service is zo goed!! Snelle bezorging en het contact is zo vriendelijk!! Dank je wel Sounds!!

leuke prijs.

geweldige service,prima ingepakt ik ben tevreden met wat ik heb gekregen,dank uw wel.

Prettige eerste aankoop

Voor het eerst bij Sounds besteld; een aantal leuke cd's gevonden voor weinig geld. Heel snel en netjes verpakt binnen. Bedankt!

Wat ik zocht is wat ik vond en had ik een dag later in huis!!

Sounds heeft een uitgebreide collectie. Heel breed van oud tot nieuw. Kan lekker op zoek in de catalogus naar albums welke ik altijd had willen hebben of ooit gehad heb. Geweldig, zowel vinyl als cd. Ik ben zeer te spreken over Sounds.

De levering voldeed volledig aan mijn verwachting

Vanaf de selectie platen die zeer goed geprijsd waren, de bestelling en de levering, kwam alles op tijd binnen. Het pakket was keurig verpakt.

Top, meer kan ik niet toevoegen

snel en betrouwbaar

snel en betrouwbaar, ook tijdens coronavirus-crisis

Snelle levering binnen anderhalve dag, netjes verpakt. Prima!

Snel en zeer adequaat afgehandeld.

Brabantse Turfmarkt 83

2611CM Delft