gemakkelijk bestellen, snel en secuur geleverd

snelle levering wel jammer dat ik twee pakketjes tegelijkertijd kreeg dat scheelt toch weer verzendkosten

Snelle levering, alles netjes verpakt

Super, mooie albums gekocht, voor scherpe prijzen. Snel geleverd en alles keurig verpakt.

Gewoon goed

Ja alles snel. goed ingepakt .goed op de hoogte gehouden . En genoeg om te kiezen. Meer veren krijg je niet haha

Zeer goede prijzen, perfect vinyl, uitstekend verpakt.

Alles was perfect

Albums snel en goed ingepakt echt een aanraader

Perfecte snelle levering

De levering was snel en zeer goed! Voor herhaling vatbaar!

Prima levering en communicatie.

Scherpe prijzen bij de uitgebreide keuze. Bezorgkosten mogen iets lager.

Bestelde cd-box snel geleverd. Goed op de hoogte van voortgang bestelling via mail. En ook via sociale media snelle reactie op bericht.

over het algemeen erg goed

Ik kocht een live lp van Shocking Blue. Vermoedelijk zal ik niet de eerste zijn geweest. Wat me verbaasde dat ipv als de op de cover vermelde uitsmijter Venus een niet direct heel spannende uitvoering van My Babe volgde. Dat had best wel aangekondigd mogen staan. Ik voel me toch wel een beetje bekocht.

Zeer goede en snelle service

Veel keuze en fijn dat ik het al na een half uur op kon halen.

Ruime keus, snelle levering

Ruime keus uit diverse vinyl platen. Snelle levering.

prima service, goede prijs/kwaliteit verhouding

bij verzenden liep iets mis, dit werd gelijk uitstekend hersteld!

Mooie aanbiedingen vlot geleverd.

Mooie LP-aanbiedingen. Vlotte, goede communicatie, vlot en goed verpakt geleverd.

Snelle levering, en goede prijs kwaliteit verhouding altijd nieuw materiaal.

Toppi

alles was OK!

Snel gemakkelijk en goedkoop !!!

Was de eerste keer dat ik bestelde maar zeer zeker niet de laatste 😍

T O P

Snelle bezorging van goed ingepakte artikelen. Prima prijs- kwaliteit dus wat mij betreft een aanrader om je muziek bij Sounds te bestellen.

Jammer

Ik had 2 lp’s besteld die op voorraad zouden zijn. De lp van Sparks (angst in my pants) Als je 2 lp’s besteld is dat ook gunstig voor de verzendkosten. Nu kreeg ik 1 lp van George Harrison binnen waar ik dus in het totaal 21 euro voor betaald heb. Het geld is wel gelijk netjes terug gestort.

Fantastische service

Lp gekregen met fabrieksfout zonder aarzeling een nieuwe gestuurd en de beschadigde hoefde niet retour, wat een service!!

Groot aanbod, goede prijs, prima service, schappelijke verzendkosten en snelle bezorging.

Prima! Ik ben zelfs nog benaderd met de vraag of ik echt die ene cd bedoelde. Alleraardigst en zeer efficiënt. Dank daarvoor!

Indien aanwezig snelle levering

Handige site, gemakkelijk betalen met Ideal en snel in huis!

Goed, maar wel een klein minpuntje.

2 van de 3 cd's die ik besteld had, waren op voorraad. De 3e cd stond in bestelling bij een leverancier, maar die bleek ineens onleverbaar te zijn. Dit is op zich gewoon een geval van "pech hebben", maar toen de dag van de verzending van mijn artikelen al was verstreken had ik hier van Sounds nog steeds niets over gehoord. Ik heb een paar dagen later zelf contact op moeten nemen om te vragen hoe het nu met de nieuwe leveringsdatum zat en of die ene cd nog wel leverbaar was. Dit hadden ze beter in de gaten kunnen houden, want het wachten duurde zo nog langer! Je moet tenslotte al 14 dagen wachten i.v.m. de bedenktijd. Het bedrag van de niet leverbare cd heb ik wel supersnel terug gekregen. De 2 cd's die wel leverbaar waren, zijn in zeer goede staat afgeleverd.

Snelke reactie en levering

Brabantse Turfmarkt 83