Snel en correcte levering van de LP.

Binnen 24u was de bestelling geleverd.

Snelle levering van nieuwe cd

Mijn bestelling werd de volgende dag al bezorgd. Uitstekende service!

Snelle en goede levering

Heel veel keus in alle muziekstijlen. De bestelling is snel en goed gegaan.

Prima levering

Levering is prima, voldoet aan de gegeven omschrijving. Prima prijs kwaliteit.

Snel en goed

1e keer via sound besteld. Prima gegaan.

SACD bestellen was nog nooit zo gemakkelijk...

Was opzoek naar een Super Audio cd en kwam via google al snel terecht bij webshop SOUNDS. Overzichtelijke en makkelijke site, no nonsense! Scherpe prijzen en snelle verzending gaf voor mij de doorslag bij SOUNDS te bestellen. Dag later lag mijn bestelde sacd in de bus! Bestel er zeker weer een keer.

Lekker snelle service en veel variatie

Verrassend veel kpop albums en ook nog op voorraad.

Goede prijzen, snelle levering, prima service

Ik heb drie cd's besteld. Ze werden vlot geleverd en waren prima verpakt. De prijs was ook een stuk lager dan elders, dus een goede zaak, die niet rijk wil worden over de ruggen van hun klanten.

Prima bestelling.

De cd kwam vlot binnen op de tweede dag nadat de bestelling was geplaatst.

Niks op aan te merken.

Wat ik heb besteld is goed binnengekomen, niks op aan te merken. Toppie

Gewoon fantastisch....

....need I say more?

Bestemming snel geleverd en goed verpakt.

Goed .

Netjes geleverd, goede prijzen.

Snelle en goede service

‘S -avonds besteld ‘s-ochtends al geleverd. Prima

Goede berichtgeving alles goed

Super service en snelle levering

Twee lp’s besteld die normaal moeilijk leverbaar zijn. Na contact reactie gekregen dat dat wel zou lukken. En inderdaad na een paar dagen in huis. Top!

Heel snel geleverd

Heel veel te koop waar je jaren naar hebt lopen zoeken En ook voor normale prijzen

uitstekend

snel en zorgvuldig

Snel, goed geprijsd en perfect verzonden

Duidelijk omschreven, zeer prettig op de hoogte gehouden over verloop van de bestelling en verzending. Goed verpakt en daardoor in perfecte staat ontvangen! Top!

Goede en snelle service van Claudinne. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Bestelling snel geleverd. Ik ben heel erg tevreden beveel ze zeker aan.

Snel geleverd, keurig verpakt en duidelijke communicatie. Website is ook fijn.

Vlotte verzending van bestelde album.

Van de twee bestelde LP'S via de site bleek één helaas niet op voorraad. Dat betekent dus dat de website niet helemaal up to date is. Positief was dat het teveel betaalde bedrag meteen verrekend was. Al met al vind ik Sounds een platenzaak met een mooie voorraad en een correcte afhandeling van de bestelling.

Goed verpakt alles mint

Snelle levering, alles sealed

Beste plaat in hele lange tijd

Ik kwam vroeger altijd al bij de sounds en ook online bestellen gaat goed en snel.

Brabantse Turfmarkt 83

2611CM Delft