Ruime aanbod. Snelle levering. Goede en snelle berichtgeving, ook wanneer een bestelling niet leverbaar blijkt te zijn

Prima bedrijf.

Prima winkel. Spullen netjes ontvangen.

Alles binnen de levertijden en prima geprijsd!

Ik bestel hier heel vaak en nog nooit teleurgesteld. De fysieke winkel is ook een aanrader!

Goede aanbiedingen, vlot geleverd

Mooie aanbiedingen vlot geleverd. Snelle communicatie.

Perfekt!!!

Schnelle und sichere Lieferung zu einem fairen Preis! Alles bestens!

Besteld en dag erna in huis!

Fantastisch!

?

Helemaal goed

Snel geleverd en goed verpakt! Heel erg tevreden met mijn bestelling!

Resoluut, klantvriendelijk en professioneel

Op mijn vragen, snel, klantvriendelijk en professioneel gereageerd, kortom perfect.

Betrouwbaar bedrijf

Bestellingen worden niet direct geleverd, maar uiteindelijk komt alles er aan.

Prima Zaak.

Goede wyn behoeft geen krans.

Sneller dan wat ik verwacht had.

Ik heb nooit een onprettig ervaring met Sounds gehad. Ze steken veel moeite in hun klanten en daar ben ik erg tevreden mee! Ook waren ze erg snel.

fantastisch

ik werd goed geholpen, toen mijn bestelling niet aankwam stuurden ze gelijk een nieuwe op

Zeer goede service.

Geheel volgens opgave en verwachting bezorgd

Zoals ook bij eerdere bestellingen, prima verzorgd en geïnformeerd.

Snelle levering ondanks kerstdrukte

Nette correcte levering zo vlak voor de kerst waar andere webshop na een week van beloven het product nog steeds niet had geleverd en sounds het binnen 24u bij ons aan huis had geleverd zoals belooft

Snel verzonden. Prima aangekomen.

Bestellen ging makkelijk. Direct verzonden denk ik, omdat het snel gebracht werd ondanks de enorme kerstdrukte bij de post. Netjes aangekomen.

Goede kwaliteit en snelle leverin

Goede kwaliteit en snelle levering

Helaas, cd niet ontvangen

Bestelde cd zou 23 december met de post komen, op 24 dec. nog steeds niets ontvangen, weg kerstkado. afwachten maar.

Snelle service en bestelling.

Een goede communicatie over de bestelling en een snelle service. Ook als het niet op voorraad is.

snel bezorgd produkt beschadigd

CD besteld, deze was snel in huis , alleen doosje zat vol scheuren, misschien door de bezorgen gebeurd, verder tevreden.

Zag dat de dvd snel was verzonden door Sounds.

Maar denk dat de post niet zo snel was. Na de kerst pas mijn kerst dvd gekregen. Jammer..

Still not received....

When am I going to receive it?

Betrouwbaar en snelle service

Snelle service.