Uitstekende service. Levering binnen de aangegeven verzendtijd gekregen

Wat beloofd werd is prima nagekomen.

Zie hierboven!

perfect!

duidelijk, scherpe prijs. goed verpakt, snel levering, prima service!

Snelle levering, niet te duur

CD’s waren goed verpakt en kwamen na twee werkdagen aan. Veel verschillende (obscuurdere) albums wèl goed leverbaar, voor een prima prijs. Support liever een lokale platenzaak (ook al woon ik niet in Delft) dan Bol.com!

Goed contact en snelle levering. Pakket met lp's was beschadigd bij de levering. retour gestuurd en er is meteen een nieuwe plaat opgestuurd.

Ruime keuze en een vlotte service!

Overzichtelijke website met een ruime keuze en een goede prijs. Snelle en nette service.

Hele goede service

CD is vlot verzonden. Helaas zat er bij levering een barst in het hoesje. Direct werden er 2 nieuwe hoesjes opgestuurd en extra goed verpakt. Hele goede service!

Prima prijs snelle verzending

Blij dat het album bescikbaar was, bij veel sites uitverkocht. Goeie prijs en snelle verzending.

Prima Service

Service was ok Levering was ok.

Professioneel

Geleverd als afgesproken en netjes milieuvriendelijke verpakt, zodat het ook nog in de brievenbus paste. Elders krijg je vaak een doos vol plastic luchtzakjes of wokkels en ergens in een hoekje het bestelde item. Hier niet.

Op tijd bezorgd

Item had een goede prijs en was snel bezorgd

Snelle levering. Goed verpakt.

Sneller levering, prima verpakt. Voor herhaling vatbaar!

Op de website was alles makkelijk te vinden. De levering was snel en netjes verpakt.

Chip and fast

Very good price,better then another shop's and really fast delivery

Snelle levering en goed verpakt!

Heel goed verpakt.

Uitstekende service

Hele goede ervaring met bestellen en bezorgen gehad .

Sneller dan belooft

Ik zou er weer wat bestellen. Prima service. Helaas hadden ze de 2e cd die mijn dochter had willen hebben niet dus is het er maar 1 geworden.

ervaring is goed, makkelijke werkbare website.

alleen de levering was een dag te laat helaas, maar in deze feestdagen is dat ook wel te begrijpen.

Goeie ervaring

Product netjes en snel bezorgd, top!!

snel, netjes en goede service

Snel netjes en goede service. Scherpe prijs voor het gevraagde product. Ik ben dik tevreden en erg blij dat ik dat ik die lp bij jullie heb kunnen vinden, die niet overal meer verkrijgbaar was. Top! Bedankt.

Niets aan te merken

Beste platenzaak van Nederland

Uit onderzoek komt naar voren dat de concerto Amsterdam 1 van de beste platenzaken van Nederland is. OMG, sounds Delft heeft meer verstand van muziek, hier zijn ze niet arrogant, hebben ze een beter aanbod, een betere webshop, ok minder cd aanbod, maar dus als ik in A'dam zou wonen, zou ik voor iig mijn vinyl de trein moeten pakken. 7 minuten lopen vanaf Delft CS naar de Sounds.

ruime keuze en goede prijzen!

Levering had wel wat sneller gekund, maar dat kan met kerstdrukte te maken hebben.

Brabantse Turfmarkt 83

2611CM Delft