Correct en vriendelijk

Ik had verkeerde cd besteld, kon ik terugsturen op hun kosten en geld stond paar dagen erna weer op mijn rekening! Super! Daar kun je dus gerust bestellen!

Snel geleverd en goed verpakt

Snel geleverd en goed verpakt

bestellen betalen en ontvangen prima ga zo door

Leuke zaak mooie collectie

Je wordt er goed geholpen leuke sfeer en ruime keus in 2e hands en natuurlijk nieuwe lp cassette bandjes.

Prima! Alles netjes op tijd.

Ik had ervoor gekozen om alles in één keer tevlaten versturen. Er zaten echter twee pre-orders bij, maar ik vond het prima om te wachten. De cds werden echter toch in delen verstuurd, zodat ik oo de andere cds niet hoefde te wachten. Erg netjes!

Goede spullen voor een schappelijke prijs (na vergelijken met andere aanbieders)

Bestellen ging makkelijk, prijs was ivm andere aanbieders concurerend, en de verzending was prima geregeld (goed verpakt, goede T&T aangeboden).

Geweldige platenzaak!!

Sounds in Delft heb ik nooit fysiek bezocht maar heb al een paar keer een bestelling gedaan bij ze. Altijd goed verpakt en snel geleverd. Alleen jammer dat de verzendkosten niet gratis zijn boven een bepaald bestelbedrag. Dat is het enige minpuntje. Voor de rest prima tevreden.

Ruime keus, snelle levering

Ruime keus, snelle levering

Sounds is al sinds jaar en dag de beste "platenzaak" ooit.

Ik kom er fysiek als jaren niet meer maar Sounds is in mijn optiek de beste platenzaak ooit in Nederland. Ik heb er veel gevonden wat elders niet te verkrijgen was en is. Vrienden verwezen naar Sounds die er verloren gewaande Heilige Gralen wisten te vinden. Kortom 'n kroonjuweel in 't Venloose.

Hele snelle verzending

Snelle verzending en goede kwaliteit

Ruime selectie, heldere en vriendelijke communicatie.

Ander beeld

Hoi. De levering was prima. Maar ik dacht dat het de CD van de Dalai Lama zou zijn.

Super snelle levering, `s avonds besteld en de volgende middag al in huis. De artikelen waren goed ingepakt en 100% in orde.

Snelle en correcte afhandeling.

Snelle levering. Breed aanbod.

Prima Service

Snelle en correcte levering tegen een goede prijs.

Voordelig en snel

Voordelig en snel

Uitstekende en snelle levering!

Sounds levert de bestelling snel en goed!

Briljant!!!!!

Duidelijk, snel en supernetjes verpakt.

Snelle levering, goed verpakt. Veel keuze aan platen. Erg happy met mijn aankoop:)

Top service.

Snelle levering.

Kan niet beter!

Voor het eerst besteld bij Sounds, super tevreden! Zondag besteld, maandag ontvangen, via mail en linkje status op te vragen, perfect. Geniet van de CD (Still Life), zal hier denk ik wel vaker bestellen!

Excellent service

Excellent service, fast delivery, i am very satisfied!

• Biste li nam preporučili? Yes

Perfect!

Erg blij met de cd. Exact volgens belofte op tijd ontvangen.

Prima service!

Ik ben al jaren kind aan huis bij winkel. Personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam. Bijna alles is te bestellen. Prima platenzaak.

Great selection and service

Huge selection and the people working there are very friendly.

Brabantse Turfmarkt 83

2611CM Delft