Snelle levering. Cd.s top

Snel, betrouwbaar, goed beschermd aangeleverd!

De drie cd's die ik had besteld werden één dag voor de beloofde levertijd bezorgd in een stevige envelop. Blij mee.

Eenvoudig te vinden op internet en snel geleverd.

Eenvoudig te vinden op internet, en een zeer snelle levering.

Topzaak

Volgende dag de bestelling in huis, uitstekend.

Snel goed

Goed en goedkoop(st) !

Ik was op zoek naar een aantal CD's en kwam Sounds tegen. Bestelling was prima verpakt en ook nog eens snelle levevering! Een aanrader!

Super snel! Correct en makkelijk!

Correct en super snel!

Supersnelle aflevering, in de middag besteld volgende dag in huis!!!

Goed product, redelijke prijs en snel in huis.

fantastisch

De CD's die ik meestal voor mijn dochter, K-pop, zijn altijd in stock en zijn altijd heel snel geleverd. Ooit is er een pakje niet aangekomen en zonder problemen is dit opnieuw gestuurd. Topservice

snelle service produkt prima

snelle levering produkt zoals omschreven

Netjes en verzorgd aangekomen als pakket

Nette en snelle levering. Platen waren goed verpakt. Product zoals beschreven.

Ik heb bij deze winkel de LP Bedstories van Madonna gekocht. Zij kwamen als één van de goedkoopste naar boven. De levering was snel en de lp was netjes verpakt.

Super levering!

Snelle levering, netjes verpakt! Super!!!

Top muziekwinkel met ruime sortering in vinyl. Een topzaak waar er helaas nog weinig van zijn.

Ben vaker in de winkel geweest wat altijd een genoegen is. Prima en vriendelijke mensen met verstand van zaken. Laatste keer vanwege reisafstand naar Delft een LP van Sinatra Live at the Sands via het web besteld. Levertijd werd iets langer dan eerst verwacht, maar gedurende het traject ben ik netjes geïnformeerd. Ook bij vragen krijg je altijd reactie. Service die je tegenwoordig niet veel meer ziet. Ik hoop nog regelmatig mooie titels in Delft en op het web bij deze winkel aan te schaffen.

Perfecte levering

Ging mooi

Service

Uitstekende service en alles op tijd.

Uitstekende service

Goede kwaliteit prijsverhouding, snelle verzending

Fijne website en snelle levering

Een mooie overzichtelijke website en vele keuze in CD's. Ook de levering was goed verpakt en snel geleverd. Top!

Duidelijk, snel, goed verpakt!

Pretiig shoppen op hun website, veel keuze.

Superzaak!

Goed op de hoogte en snelle levering van besteld vinyl. zeer uitgebreide collectie ( niet 12 in een dozijn muziek ) !

goede service

zie hierboven

Supersnelle levering

Snelle en efficiente levering, zeker voor herhaling vatbaar

Sounds had de LP die ik zocht, nergens anders verkrijgbaar. Snelle en uitstekende service!

Hadden nog als enige de lp die ik zocht. Daarna snel en op tijd geleverd. Voor herhaling vatbaar!

Brabantse Turfmarkt 83

2611CM Delft